Τα έργα που επηρεάζουν το οδικό δίκτυο

Ενημέρωση από την Αστυνομία

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Σάββατο, 17 Απριλίου.

Ενημέρωση για οδικά έργα που θα διεξάγονται σε αυτοκινητοδρόμους και αστικές περιοχές, μεταξύ των οποίων και εργασίες που αρχίζουν σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία και σε δρόμους στην Έγκωμη.

Συγκεκριμένα:

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, καθώς και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού, από το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Απριλίου 2021, μεταξύ των ωρών 06:00 – 13:30, θα διεξάγονται εργασίες σκουπίσματος στις λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, καθώς και στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Κοκκινοτριμιθιάς, στην έξοδο προς τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, από τη Δευτέρα 22/3/2021 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 26/4/2021 και ώρα 18:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής τοίχου αντιστήριξης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς τον Κυκλικό Κόμβο Αρχαγγέλου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία. Κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος της οδού Αγίου Γενναδίου προς τον Αυτοκινητόδρομο. Η τροχαία κίνηση προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού θα διεξάγεται δια μέσου των οδών Αγίου Γενναδίου και Αγίου Νεοφύτου.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από την Τετάρτη 14 Απρίλιου, 2021 θα διεξάγονται εργασίες βελτίωσης του κόμβου Κόρνου. Οι εργασίες θα διαρκέσουν 15 μήνες και αφορούν αφενός τη βελτίωση των υφιστάμενων κλάδων του κόμβου στη δυτική πλευρά του αυτοκινητόδρομου, για είσοδο στον αυτοκινητόδρομο από Κόρνο/ Πυργά προς Λευκωσία και για έξοδο από Λεμεσό προς Κόρνο/ Πυργά, και αφετέρου τη δημιουργία νέας εισόδου στην ανατολική πλευρά, από Κόρνο/ Πυργά προς Λεμεσό.

Σε τμήματα στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας-Λεμεσού, Λευκωσίας–Λάρνακας και Λευκωσίας–Κοκκινοτριμιθιάς, από τη Δευτέρα 18/01/2021 μέχρι το τέλος Μαΐου 2021, από τις 8:00 το βράδυ της κάθε μέρας μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήματα των αυτοκινητοδρόμων σε μήκος περίπου 1000 μέτρων θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα, όπου η κυκλοφορία θα είναι αμφίδρομη.

Στον παρακαμπτήριο δρόμο Γερμασόγειας, συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου. Την περίοδο 8 Μαρτίου 2021 μέχρι 19 Ιουλίου 2021, τμήμα της οδού Ψαρών, στη συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αγίας Παρασκευής και Ισαβέλλας και παραπλήσιους δρόμους. Παράλληλα, την περίοδο 8 Μαρτίου 2021 μέχρι 26 Μαΐου 2021, τμήμα της οδού Τηλλυρίας, από τη συμβολή της με την οδό Πάρου μέχρι την οδό Απολλωνίας και τμήμα της οδού Απολλωνίας μέχρι την οδό Δαιδάλου θα είναι κλειστά για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Αγίας Παρασκευής και Ποταμιάς και παραπλήσιους δρόμους.

Στην Λεμεσό, την Κυριακή 18/4/2021 από τις 6:00π.μ. μέχρι τις 11:00μ.μ., στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Τζων Κέννεντυ, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αμαθούντος, θα διεξάγονται εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων για την Α.Η.Κ. από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 100 μ. περίπου κάθε φορά και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, το Σάββατο 17/4/2021, μεταξύ των ωρών 06:00 – 15:00, θα διεξάγονται εργασίες για ανέγερση κτιρίου. Κατά τη διάρκεια τους οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Στην Έγκωμη, από το Σάββατο 17/4/21 από τις 7:00 το πρωί, μέχρι την Κυριακή 18/4/2021 και ώρα 19:00 το απόγευμα, στις οδούς Ίωνος, Χαράλαμπου Μούσκου, Βασίλη Μιχαηλίδη και Ιωνά Νικολάου, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήματα των πιο πάνω οδών θα κλείνουν διαδοχικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες οδούς και σε παρακείμενες παρόδους.

Στην πόλη Λευκωσίας, από τις 27/02/2021 και για διάρκεια τριών μηνών, τα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης της λεωφόρου Μακαρίου, με την οδό Εθνικής Φρουράς, παρά το ξενοδοχείο Landmark (πρώην Χίλτον), μετακινούνται νοτιότερα κατά 15 μέτρα για να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής στην οδό Εθνικής Φρουράς. Συγκεκριμένα, η σύνδεση μεταξύ λεωφόρου Μακαρίου και λεωφόρου Καλλιπόλεως θα διενεργείται εξολοκλήρου μέσω της προσωρινής παράκαμψης της οδού Εθνικής Φρουράς. Σημειώνεται ότι, για οχήματα που κινούνται από Λεμεσό προς Λευκωσία, η διέλευση προς την οδό Χαλκοκονδύλη θα πρέπει να γίνεται διαμέσου της οδού Φιλήμονος, ενώ η δεξιόστροφη κίνηση προς την οδό Εθνικής Φρουράς θα διεξάγεται κανονικά.

°
___
______
 • Low Temp. ___°
 • High Temp. ___°
___
______
September 25th 2021, Saturday
°
   ___
 • TEMPERATURE
  ° | °
 • HUMIDITY
  %
 • WIND
  m/s
 • CLOUDINESS
  %
 • SUNRISE
 • SUNSET
 • MON 27
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • TUE 28
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • WED 29
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • THU 30
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • FRI 1
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • SAT 2
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %

I want to find the weather for in .

Loading...