Με την κοπέλα που υπέστη αυτόν τον ψυχικό κανιβαλισμό θα ασχοληθεί κανείς ή μόνο με τον Στάθη;

Σήμερα το P.E.R.S.O.N.A.L.I.T.I.E.S πνέει τα μένεα εναντίον κάθε ανθρώπου που ασχημονεί και εξευτελίζει κάποιον άλλον άνθρωπο εν αγνοία του, πόσο μάλλον χωρίς τη συναίνεσή του. Έγινε viral το θέμα και ξεχάστηκαν πολύ σοβαρά ατοπήματα, αντανακλάσεις μίας κοινωνίας που ο πολιτικός βυθός της μετατρέπεται σε κοινωνική γάγγραινα και ουέ και αλίμονο αν σε δαγκώσει. Η υποκρισία δίνει ρεσιτάλ και απορώ, το περιβόητο Ε.Σ.Ρ. παίρνει θέση μόνο σε φιλιά ομοερωτικού προσανατολισμού; Για το ίντερνετ δεν υπάρχει κάποιος διαδικτυακός θεματοφύλακας που αξιολογεί τι είδους απήχηση και ενδεχομένως αλλολοεπίδραση θα είχε ένα τέτοιο κανάλι πορνογραφικού περιεχομένου” σε μία νεολαία Αμερικής που γίνεται σαράντα,” όπως λέει και ο στίχος από το υπέροχο τραγούδι; Και αν κάποιος το πάει ένα βήμα ακόμη παραπέρα ίσως να χρειάζεται να κάνει και περαιτέρω έρευνα και για τυχόν εμπορική “αξιοποίηση” του οπτικοακουστικού υλικού. Άς γίνει ένας έλεγχος σε κάθε λογαριασμό paypal και revoloit των οχτώ αυτών χρόνων και μία διασταύρωση Listing και σε τρίτες χώρες. Γιατί

σε περίπτωση που ο Στάθης, “εβγαζε” και χρήματα για τη διακίνηση του συγκεκριμένου υλικού, τότε πάει εντελώς αλλού το θέμα και δε μιλάμε για ηθική κατάπτωση απλώς, αλλά για εγκληματική παραβατική συμπεριφορά!

Πάμε όμως και στο έμψυχο υλικό, το κορίτσι, τη σύντροφο, τη φίλη που εμπιστεύθηκε λάθος άνθρωπο και τώρα μία ολόκληρη κοινωνία είναι κοντά της, αλλά επίσης και απέναντι της, αφού ακυρώνει τη συνθήκη που βίωσε από το περιβόητο porn revenge ή αλλιώς την καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο! Πώς μπορεί να αισθάνεται αυτό το πλάσμα που το σώμα της έγινε άρωμα και βορρά ματιών σε χιλλιάδες θεατές, που εν αγνοία της υπήρχε ένα κοινό που την ακολουθούσε; Με αυτήν την κοπέλα θα ασχοληθεί κανείς; Να τη ρωτήσει για το ΣΟΚ που βίωσε στην ψυχή της, για τον τρόμο το πως θα ξαναντίκριζε τα αγαπημένα της συγγενικά πρόσωπα; Εκεί σιωπήσαμε όλοι. Ρίξαμε τα φώτα και τους προβολείςς της φιλαργυρίας του κοινωνικού σχολιασμού στο “δημοσιογραφικό φιλέτο” αυτό που πουλάει στην πιάτσα Likes, και γίνεται επιτηδευμένη στάση ναρκισσιστικής καθοδήγησης. Εντάξει σίγουρα το θέμα κάποια μέρα θα ξεχαστεί, όμως τι γίνεται με τις νύχτες που οι σκέψεις, οι εικόνες θα διαδέχονται η μία την άλλη σα νυχτερίδες σε σκοτεινό δωμάτιο, όπου φόβος θα κατασπαράζει την άγνοια της πληγής και θα χτυπάει αλύπητα σώμα , μυαλό και ψυχή; Και το πιο τραγικό όλων, όταν ανοίξει το φως θα δει τριγύρω της λευκά πούπουλα, που στο μυαλό της είχαν μεταστοιχειωθεί σε μαύρα πετούμενα, γιατί το φόβο διαδέχτηκε ο τρόμος στο μυαλό της;

Με αυτήν την κοπέλα θα ασχοληθεί κανείς ουσιαστικά και επίμονα με σεβασμό, τρυφερότητα, κατανόηση και ευαισθησία;

Αρβύλα και μάλιστα ξεχαρβαλωμένη, μίας γενιάς της trash κουλτούρας και της κακής απομίμησης της Αμερικανικής δηθενιάς. Είναι μαγκιά η προβολή του “αρσενικού” που σχεδόν πάντα αποτελέι και το πολύτιμο θήρευμα, ενώ ταυτόχρονα είναι και ο κυνηγός. Τι γίνεται όμως με το αληθινό ευάλωτο πλάσμα αυτής της ιστορίας; Πίσω από αυτό το πλάσμα, βίσκεται Ο Βαγγέλης ο Γιακουμάκης, Ο Ζακ ο Κωστόπουλος, η Μυρτώ της Πάρου και πόσες άλλες ψυχές που τυρρανίστηκαν μέχρι να βγει η δική τους και να αγγίξει το σώμα τη λύτρωση. Κατά τη διάρκεια ενός σερφαρίσματος, είδα κάποιο βίντεο της περιβόητης αντροπαρέας και μου ήρθε ειλικρινά άκρως εμμετική διάθεση με την ποητική αδεία που κατά καιρούς πήραν από τη σημαία της ανοχής μας. Αισθάνθηκα όμορφα, όταν τους είδα να λένε ότι δεν είχαν ιδέα και ότι λύεται η συνεδρίαση κ. Πρόεδρε, γιατί ο πολυέλαιος είναι πανάκριβος…, αλλά δεν τους πίστεψα. Ο πολυέλαιος ζύγιζε τόνους υποκρισίας και δήθεν συναισθηματικής ευθυξίας. Έπικοινώνησα μάλιστα με τον έναν και του είπα να εστιάσει την προσοχή του αυτός και η παρέα του στον αληθινό πρωταγωνιστή αυτής της ιστορίας, που δεν είναι η ακύρωση των εκπομπών, που έτσι κι αλλιώς ήρθε ανεπιστρεπτί η ώρα να παρκάρουνε το τηλεοπτικό τους όχημα, ούτε τα χαμένα διαφυγόντα κέρδη, αλλά οι ζημίες ψυχής. Το μετατραυματικό σοκ κάθε υποψίας εν δυνάμει χλευασμού. Είναι ώρα ανάληψης ευθύνης εμπράκτως και στήριξης, ώστε να ενδυναμωθεί η συναισθηματική ιδιοδεκτικότητα της κοπέλας. Μιας κοπέλας ικανής να σταθεί απέναντι από τον εαυτό της και να αναμετρηθεί με το ανάστημα της ψυχής της.

Ιδιαίτερα τη στιγμή που έψαχνα σε κάποιες παλιές ” εκπομπές” το στίγμα της αθωότητας της πρόθεσης… όταν το κίνητρο χαρακτηρίζεται από πρόστυχη αγνότητα, τότε το φαίνεσθαι και το είναι δηλώνουν παραίτηση εαυτού και φοράνε τις καλές τους μάσκες για το κονταροκτύπημα με τη συνειδησιακή τους πανοπλία. Μου ακύρωσαν κάθε ψίγμα “δεν ξέρω” όταν είδα την αντροπαρέα να καλεί σε πλαίσιο έρευνας αγοράς και καλά τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης συναισθηματικής ανάγκης διαφόρων προγραμμάτων. Για γερά πορτοφόλια, για γερά νεύρα και για τα γέλια, αλλά φυσικά και τα κλάματα με το κατεστημένο της τηλεοπτικής παρακμής.

Μακάρι αυτή η κοπέλα να πάρει το λόγο και να ακούσουμε και τη δική της πλευρά και τοποθέτηση.

Καλή δύναμη και μη φοβάσαι πια…Βγήκες πιο δυνατή και με σύμμαχο τις αξίες σου!!!

Με εκτίμηση,

BCI24NEWS

Lena Kyropoulos & Personalities Team

°
___
______
 • Low Temp. ___°
 • High Temp. ___°
___
______
July 6th 2022, Wednesday
°
   ___
 • TEMPERATURE
  ° | °
 • HUMIDITY
  %
 • WIND
  m/s
 • CLOUDINESS
  %
 • SUNRISE
 • SUNSET
 • FRI 8
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • SAT 9
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • SUN 10
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • MON 11
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • TUE 12
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %
 • WED 13
  ° | °
  Cloudiness
  %
  Humidity
  %

I want to find the weather for in .

Loading...