Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκεται ο τερματοφύλακας Γκρέγκαν Σόρτσαν.
Κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη χειμερινής μεταγραφής βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς μετά τους Γιακιμόφσκι, Σίγκνεβιτς, Ρόγκνε και Γιαννιώτα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της έναν ακόμα παίκτη.
Ο λόγος για τον Σλοβένο Γκρέγκα Σόρτσαν, που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ο Σόρτσαν είναι 25χρονών και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ντομζάλε, στην οποία είχε πάει τον περασμένο Ιούνιο, λόγω του ό,τι δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Ο Σόρτσαν άρχισε την καριέρα του το 2013, από τα τμήματα υποδομής της Τρίγκλαβ. Στην συνέχεια ακολούθησε η μετακόμιση του της Ιταλία, για λογαριασμό της Κιέβο, ωστόσο δεν κατάφερε σε αυτή να καταγράψει κάποια συμμετοχή στο ενεργητικό του.
Το 2015 ο Σόρτσαν επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου και αγωνίστηκε στην Γκόριτσα, την οποία βρήκε στον δρόμο του το 2017 για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League ο Πανιώνιος. Με την φανέλα της Γκόριτσα κατέγραψε στο ενεργητικό του 144 συμμετοχές, ενώ με αυτή της Ντομζάλε 26.