Κάποιοι είναι συµβιβασµένοι µε ένα κόµµα του 13% ή του 15%

«Είµαι ο µοναδικός που µιλάει για µια Μεγάλη Παράταξη, για ένα κόµµα εξουσίας που θα µπορεί να κερδίσει τις εκλογές και την εµπιστοσύνη των πολιτών.

Κάποιοι µπορεί να είναι συµβιβασµένοι µε ένα κόµµα του 13% ή του 15%, ένα κόµµα που θα παίζει µεταξύ δεύτερης και τρίτης θέσης.

Εγώ δεν είµαι», αναφέρει στην τελευταία του συνέντευξη («Χανιώτικα Νέα») ο Μιχάλης Κατρίνης, δείχνοντας επί της ουσίας και ποιους βάζει απέναντι: όσους είτε θεωρούνται πως εκπροσωπούν την πιο «δεξιά» πτέρυγα του κόμματος είτε εκείνους που είναι ικανοποιημένοι με την τρίτη θέση, στη λογική πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να λειτουργεί ως «μπαλαντέρ» κυβερνήσεων – την οποία, πάντως, όλοι οι υποψήφιοι αρνούνται.

Με ατζέντα αυτονομίας και αντι-ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις αναφορές της, τοποθετείται η Νάντια Γιαννακοπούλου. «Ο “στρατηγός άνεμος” ούτε δικάζεται, αλλά ούτε τιμωρείται, κύριοι της ΝΔ!! Τον χρησιμοποιείτε ως άλλοθι για να μην πάτε φυλακή εσείς..!!», ανέφερε ο Γιάννης Κανελλάκης, στοχεύοντας τη ΝΔ.