Αντιπολεμική κινητοποίηση την Κυριακή έξω από τις βάσεις Ακρωτηρίου

Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης διοργανώνει αντιπολεμική κινητοποίηση, την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, η ώρα 11:00, έξω από τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι

Αντιπολεμική κινητοποίηση, την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, η ώρα 11:00, έξω από τις αγγλικές βάσεις στο Ακρωτήρι, διοργανώνει το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης, και η ΠΕΟ καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το παρών τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΕΟ, «μπροστά στο κίνδυνο ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή μας, δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς».

«Η συνεχιζόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και η επίθεση σε βάρος του Λιβάνου από το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ οδηγούν σε γενικευμένη σύρραξη την οποία θα πληρώσουν οι λαοί της περιοχής με αίμα, καταστροφή και προσφυγιά. Την ίδια ώρα, η συγκέντρωση βρετανικών και αμερικανικών δυνάμεων στις βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου και στην ευρύτερη περιοχή πολλαπλασιάζει τους κινδύνους για την ασφάλεια της Κύπρου και του λαού μας», σημειώνεται.

«Ενώνουμε την φωνή μας και απαιτούμε να σταματήσει κάθε είδους εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο και στις επιχειρήσεις του Ισραήλ. Απαιτούμε τερματισμό του πολέμου. Απαιτούμε ειρήνη και ασφάλεια στην περιοχή μας και τον κόσμο», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ