Να σου τραγουδάει το «Happy Birthday» ο Bono: Γενέθλια την ίδια ημέρα για Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έκλεισε τα 55 της χρόνια στις 25 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα έχει γενέθλια και ο επί 24 χρόνια σύζυγός της Μάικλ Ντάγκλας ο οποίος έκλεισε αισίως τα 80.

Η έκπληξη ήταν ότι το Happy Birthday τους το τραγούδησε ο Bono των U2.  Η στιγμή καταγράφηκε από δικό τους άνθρωπο με το λαμπερό ζευγάρι να είναι πανευτυχές και με τον Μάικλ Ντάγκλας να δίνει στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το εορταστικό φιλί μπροστά στην κάμερα. 

Δείτε το βίντεο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου της Ντοβίλ στη Γαλλία τον Αύγουστο του 1998. Αρραβωνιάστηκαν στις 31 Δεκεμβρίου 1999 και παντρεύτηκαν στο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη στις 18 Νοεμβρίου 2000 μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του Ντάγκλας. Η γαμήλια τελετή κόστισε περίπου 1,5 εκατομμύρια λίρες και χαρακτηρίστηκε ως ο «γάμος της χρονιάς» από το BBC. Έχουν δύο παιδιά: τον γιο Dylan Michael (γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2000)και την Carys Zeta (γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2003).

To άρθρο Να σου τραγουδάει το «Happy Birthday» ο Bono: Γενέθλια την ίδια ημέρα για Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .