«Πράσινος» μέχρι το 2028 ο Τσέριν

Ηταν μια υπόθεση που πέρασε από σαράντα κύματα αλλά τελικά… τέλος καλό όλα καλά. Ο λόγος για τον Ανταμ Τσέριν και το μέλλον του στους Πράσινους, με τη διοίκηση της ομάδας να φτάνει σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή μέχρι και το 2028.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε από πλευράς Παναθηναϊκού επαφή με εκείνη του Τσέριν, θέλοντας να τελειώσει μια και καλή το θέμα. Προκειμένου στη συνέχεια να ασχοληθεί με τους Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη. Και χθες το βράδυ η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του, με τις αποδοχές του σλοβένου διεθνή μέσου να πολλαπλασιάζονται με την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο – εξέλιξη για την οποία δήλωσε χαρούμενος τονίζοντας ότι ο μεγάλος στόχος είναι να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα.

«Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια», ήταν τα λόγια του Τσέριν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.