Ενα «αντίο» γεμάτο συγκίνηση

Το βράδυ της Κυριακής ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα και χθες ήταν η σειρά του Πορτογάλου να πει το δικό του «αντίο» στον κόσμο. Αυτό ως ποδοσφαιριστής βέβαια καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα παραμείνει στον σύλλογο, με τον Ιβάν Σαββίδη να τον προορίζει για πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε μήνυμά του μέσω του Instagram ο παλαίμαχος πλέον άσος στάθηκε στα συναισθήματα που του προκάλεσε η σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μου χαρίσατε στιγμές που ανατρίχιασα ως το κόκκαλο. Κι ένα βράδυ, μα τι βράδυ… Αν μου ζητούσαν να γράψω το τελευταίο κεφάλαιο, τον επίλογο μιας ζωής γεμάτης γήπεδα, καρδιές και όνειρα, πιστέψτε με: δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο όμορφο, πιο πλήρες, πιο αληθινό φινάλε».

Οπως σημείωσε στη συνέχεια: «Δεν λέω αντίο. Λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους σας. Για κάθε στιγμή, για κάθε αγκαλιά, για κάθε φορά που φωνάξατε το όνομά μου. Γιατί ό,τι είμαι, το χρωστάω σε εσάς», για να κλείσει προσθέτοντας: «Και η καρδιά μου… πάντα εδώ θα είναι. Εκεί όπου ανήκει». Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε ποιον ρόλο θα έχει ο Πορτογάλος στην επόμενη μέρα του συλλόγου, η οποία, σύμφωνα με τους Ρουμάνους, περιλαμβάνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο. «Ο Λουτσέσκου πήρε την απόφαση να μείνει και το ανακοίνωσε στη διοίκηση του συλλόγου», ανέφερε σε δημοσίευμα του το «Prosport» και συμπληρώνει πως «ανεξάρτητα από την κατάσταση και το πού θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ».

Τα πάντα, ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε ραντεβού που θα έχει ο προπονητής του Δικεφάλου με τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν πολύ δύσκολη και υπάρχουν αρκετά θέματα που πρέπει να λύσουν μεταξύ τους. Πάρα πολλά είναι και αυτά που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ, γι’ αυτό και είναι κομβικός ο τελικός Κυπέλλου του Σαββάτου. Αν ο ΟΦΗ πάρει το Κύπελλο και στείλει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Conference League ο χρόνος για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν θα είναι ελάχιστος. Διαφορετικά, οι Ασπρόμαυροι θα έχουν δύο εβδομάδες παραπάνω μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας τους και φυσικά πολύ καλύτερη ευρωπαϊκή προοπτική μέσω του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.