«Πολυβόλα» Αγιαξ και FCSB

Ανοιξαν οι ουρανοί και έβρεξε γκολ σε Αμστερνταμ και Βουκουρέστι.

Ο Αγιαξ με δύο γκολ του Γκοντς υποχρέωσε σε βαριά ήττα με 4-0 την Μπεσίκτας και πήρε κεφάλι στη βαθμολογία της league phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η FCSB (πρώην Στεάουα), η οποία νίκησε με 4-1 τη Ρίγα με δύο γκολ του Ολάρου.

Στο Ολίμπικο, τόπος μαρτυρίου του Βαλβέρδε το 2018 όπου ως προπονητής της Μπάρτσα ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρόμα, χθες ο Βάσκος αφαίρεσε ένα αγκάθι της καριέρας του, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 με την Αθλέτικ.

Νίκη με ανατροπή για την Μπράγκα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1). Οι Ισραηλινοί άνοιξαν το σκορ στο 30′ με τον Νταβιντά για να δεχτούν  στη συνέχεια δύο γκολ από τον Μπρούμα στο 88′ και στο 90′ + 5′, με το νικητήριο να το σημειώνει από τα 11 μέτρα. Μετά το δεύτερο γκολ ο διαιτητής απέβαλε δύο παίκτες της Μακάμπι για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Σε ειδικότητά του εξελίσσονται τα γρήγορα γκολ για τον Εμίρ Μπαϊράμι. Μετά το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Euro που πέτυχε πριν από μερικούς μήνες εναντίον της Ιταλίας (23ο δευτερόλεπτο) ο αλβανός αμυντικός σκόραρε χθες στο 56ο δευτερόλεπτο στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, στη νίκη της Ρέιντζερς με 2-0 επί της Μάλμε.

Η έκπληξη της βραδιάς έγινε στη Φρανκφούρτη όπου η Βικτόρια Πλζεν με δύο γκολ στο 86′ και στο 90′ + 3′ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 3-3 από την Αϊντραχτ.

Επίσης: Φενερμπαχτσέ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-1.