Αξιέπαινο το έργο των «Φίλων της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας», λέει η Μ. Ευαγγέλου

Αξιέπαινο το έργο των «Φίλων της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας», λέει η Μ. Ευαγγέλου – Σημαντικός συνεργάτης και συνοδοιπόρος με κοινό όραμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Το έργο του Συνδέσμου «Οι Φίλοι της Παιδικής Στέγης Λευκωσίας» είναι σημαντικό και στηρίζει επιπρόσθετα το έργο των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας ως σημαντικός συνεργάτης και συνοδοιπόρος με κοινό όραμα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα παιδιά υπό τη φροντίδα του κράτους, ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου.

Σε χαιρετισμό της σε φιλανθρωπικό δείπνο του Συνδέσμου ανέφερε προς τα μέλη του ότι παράγουν ένα αξιέπαινο έργο με σκοπό να ενισχύσουν και να συμπληρώσουν τη φροντίδα που παρέχεται στα παιδιά που βρίσκονται υπό τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια ή φροντίδα της Διευθύντριας Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

«Από την ίδρυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου, το 2004, είστε ο ακρογωνιαίος λίθος της έμπρακτης συνεισφοράς και συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο. Με τους κατάλληλους ανθρώπους και συνεργάτες, συμβάλλετε με κάθε δυνατό τρόπο για τις πρόσθετες ανάγκες των παιδιών μας» είπε.

Πέραν από την παιδική στέγη, ανέφερε, ο Σύνδεσμος επεκτείνει την παροχή υπηρεσιών και στα ιδρύματα εφηβικής προστασίας στην Επαρχία Λευκωσίας, αλλά και στα παιδιά που βρίσκονται στο στάδιο της μετάβασης στην ενηλικίωση, τα οποία εξακολουθούν να έχουν κάθε έμπρακτη βοήθεια και την απαιτούμενη, όπως είπε, στήριξη στα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή.

Είπε ακόμη ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση του έργου «έρχεται από τα ίδια τα παιδιά» ενώ ευχαρίστησε για την συνεισφορά και τον ζήλο των μελών του Συνδέσμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ