Τουρκία: Η στιγμή της ένοπλης επίθεσης στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σερχάτ Ακίν (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει στη Τουρκία, ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε και νυν τηλεοπτικός αναλυτής, Σερχάτ Ακίν, δέχτηκε πυροβολισμούς από αγνώστους, αφότου ολοκλήρωσε την εκπομπή της πρεμιέρας του Europa League.

Μάλιστα το βίντεο από την επίθεση στον 43χρονο Ακίν κυκλοφόρησε και κάνει το γύρω του διαδικτύου. Σε αυτό, διακρίνεται ο Ακίν μαζί κάποιον φίλο του να βρίσκονται σε ένα πεζοδρόμιο, όταν ο δράστης, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στη μέση του δρόμου, πυροβολεί προς το μέρος τους και στη συνέχεια τρέχει, ανεβαίνει σε μια μηχανή και εξαφανίζεται.

Το σοκαριστικό βίντεο

Eski Fenerbahçeli Milli futbolcu Serhat Akın’ın silahla vurulma anı kameradahttps://t.co/kNIodoeZPh pic.twitter.com/66fB8ss5Qo

— Pusula Haber (@pusulahberkonya) September 27, 2024

Θυμίζουμε, ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε μετά από εκπομπή στην οποία συμμετείχε ο Ακίν, σχολιάζοντας το παιχνίδι της Φενέρ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Europa League.

Την είδηση ουσιαστικά γνωστοποίησε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στο X μια φωτογραφία με το ματωμένο του πόδι και τη λεζάντα «Με πυροβόλησαν στο πόδι μετά την εκπομπή. Η τελευταία μου λέξη ήταν Φενέρμπαχτσε».

Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe pic.twitter.com/DPfqO95VgY

— Serhat Akin (@serhatakin81) September 26, 2024