Η Νίκη Βόλου «στραβοπάτησε» στα Ιωάννινα, μένοντας στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Λουκίνα, αλλά ο Μπουλλάρι ισοφάρισε στον 55΄ και τους στέρησε δύο σημαντικούς βαθμούς, στη μάχη της ανόδου. Την ίδια ώρα, η Αναγέννηση Καρδίτσας πέρασε με ένα εμφατικό 3-0 από την έδρα του Καμπανιακού και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της κατάταξης, περιμένοντας το αυριανό (7/12) ματς του πρωτοπόρου Ηρακλή με τον Νέστο στη Χρυσούπολη. Ο Καρίμ στο 8΄, ο Πολέτο στο 34΄ και ο Καμπετσής στο 45΄ πέτυχαν τα γκολ για την ΑΣΑ, που «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.
Νωρίτερα, οι Β΄ ομάδες του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο γήπεδο του Περιστερίου, με γκολ του Σιμόνι στο 31΄ για τους Αρκάδες και πέναλτι του Κοσίδη στο 67΄ για τους Θεσσαλονικείς.
Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο της Super League 2:
Αστέρας Τρίπολης Β΄ – ΠΑΟΚ Β΄ 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου 1-1
Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3
Μακεδονικός – Καβάλα 7/12
Νέστος Χρυσούπολης – ΠΟΤ Ηρακλής 7/12
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
1. Αναγέννηση Καρδίτσας 30
2. Νίκη Βόλου 28
3. ΠΟΤ Ηρακλής 28 -12αγ.
4. Αστέρας Τρίπολης Β΄ 27
5. ΠΑΟΚ Β΄ 15
6. Καβάλα 12 -12αγ.
7. Νέστος Χρυσούπολης 11 -12αγ.
8. ΠΑΣ Γιάννινα 9
9. Καμπανιακός 9
10. Μακεδονικός 5 -12αγ.
(Β’ όμιλος): Έκτη σερί νίκη για την Καλαμάτα
Την έκτη διαδοχική νίκη της στον Β΄ όμιλο της Super League 2 πανηγύρισε η πρωτοπόρος Καλαμάτα. Η «μαύρη θύελλα» επιβλήθηκε 3-1 του Ολυμπιακού Β΄ στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 13ης αγωνιστικής, και απέκτησε -έστω και προσωρινά- προβάδισμα πέντε βαθμών έναντι του Πανιωνίου που υποδέχεται αύριο (7/12) τη Μαρκό. Το πελοποννησιακό συγκρότημα «άνοιξε το σκορ» με το πέναλτι του Παμλίδη στο 26΄, ενώ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάντζη στο 54΄. Ακολούθως, ο Ολυμπιακός Β΄ μείωσε με τον Κεϊτά στο 59΄, αλλά η Καλαμάτα ανέκτησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων χάρη στο γκολ του Βαφέα στο 69΄.
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο της Super League 2:
Καλαμάτα ΠΣ – Ολυμπιακός Β΄ 3-1
Πανιώνιος – ΓΣ Μαρκό 7/12
Athens Kallithea FC – Χανιά 7/12
Αιγάλεω ΑΟ – Ηλιούπολη 7/12
Παναργειακός – Ελλάς Σύρου 7/12
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 12 αγώνες)
1. Καλαμάτα ΠΣ 35 -13αγ.
2. Πανιώνιος 30
3. ΓΣ Μαρκό 22
4. Athens Kallithea FC 17
5. Ελλάς Σύρου 16
6. Ολυμπιακός Β΄ 14
7. Αιγάλεω 11 -11αγ.
8. Χανιά 9
9. Ηλιούπολη 7
10. Παναργειακός 4
The post Super League 2 (Α’ όμιλος: Απώλεια για Νίκη Βόλου, στην κορυφή η Αναγέννηση Καρδίτσας appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.