Λάρισα: Πέθανε 47χρονος γιατρός που είχε υποστεί εγκεφαλικό στην εφημερία του

Θλίψη επικρατεί στη Δήμητρα Αγιάς στη Λάρισα για τον θάνατο 47χρονου γιατρού, του νεφρολόγου Χρήστου Καβλακούδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το  εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στον χώρο εργασίας του, στο Νοσοκομείο Έδεσσας, κατά τη διάρκεια εφημερίας του, την περασμένη Πρωτομαγιά.

Γλίτωσε από τροχαίο και «έφυγε» μετά από εγκεφαλικό

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας ήταν ότι επέζησε και ανταπεξήλθε από σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί πριν από κάποια χρόνια στον δρόμο Αγιόκαμπος–Αγιά, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, αλλά «έφυγε» τώρα τόσο πρόωρα και άδικα.

Ο 47χρονος αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, τους γονείς και την αδερφή του.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στη γενέτειρά του «Δήμητρα», όσο και στην πόλη όπου ζούσε και εργαζόταν. Η είδηση της απώλειάς του συγκλόνισε τους συγχωριανούς, αλλά και όλους όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αγάπης που έτρεφαν όσοι τον γνώριζαν προς το πρόσωπό τους είναι ο αποχαιρετισμός από το Σωματείο Εργαζομένων Ο.Μ. Έδεσσας:

«Στον αγαπημένο μας συνάδελφο ιατρό Χρήστο Καβλακούδη που ο πρόωρος θάνατός του μας γέμισε θλίψη Είναι στιγμές, όπως ετούτη, που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά μας μόλις πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό σου. Η ιατρική και νοσηλευτική οικογένεια πλέον είναι φτωχότερη, γιατί δεν ήσουν μόνο εξαιρετικός επιστήμονας, αλλά άριστος και υπέροχος συνάδελφος, ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους ασθενείς σου, καλοσυνάτος, χαμογελαστός, μετρημένος, ευσυνείδητος και συνεπής στο λειτούργημά σου. Η ευαισθησία σου συμβάδιζε πάντα με μια απίστευτη γενναιότητα και ένα απαράμιλλο ήθος. Αγαπημένε μας Χρήστο, κατάφερες κάτι πολύ σημαντικό. Να κερδίσεις την αγάπη και τον σεβασμό μας και να μείνεις για πάντα στη μνήμη μας. Καλό ταξίδι στον κόσμο των Αγγέλων».

Αύριο το τελευταίο «αντίο»

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 3:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.