Εμφαση στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα

Επόμενος σταθμός για τον Νίκο Ανδρουλάκη, μετά την Αργολίδα και την Επίδαυρο, ήταν η Νάξος. Εκεί, έχοντας ως σημείο αναφοράς και συζητήσεις με τους πολίτες τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρη Καπούνη (φωτογραφία).

«Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις μειώνονται ραγδαία καθώς το κόστος παραγωγής είναι στα ύψη», ανέφερε πριν από το τετ α τετ ο Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας για τη στάση της κυβέρνησης πως «όταν τους ρωτούσαμε στη Βουλή γιατί ο ΟΠΕΚΕΠΕ καθυστερεί να δώσει τα χρήματα που δικαιούνται οι αγρότες, μας απαντούσαν ότι φταίει η Ευρώπη. Αλλά αποδείχτηκε ότι έφταιγε ο κ. Αυγενάκης».

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας, για την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικρίθηκε προεκλογικά στις ευρωεκλογές, στη Χαριλάου Τρικούπη επιχειρούν πια μια διαφορετική προσέγγιση: έτσι ο Ανδρουλάκης, μετά το γαλακτομπούρεκο στην Πύλο, βρέθηκε και σε πάρτι-έκπληξη μιας ψηφοφόρου του κόμματος από το νησί – καταγράφοντας τις ευχές για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.