Η διαδικτυακή προβολή τριών υποψηφίων

Ο πρώτος υποψήφιος που καθιέρωσε το προεκλογικό Tik-Tok είναι ο Μιχάλης Κατρίνης, το οποίο ωστόσο δεν χρησιμοποιεί πιο χαλαρά, για βίντεο που αναδεικνύουν την προσωπικότητά του, αλλά κυρίως για πολιτικές παρεμβάσεις και πλάνα από τις περιοδείες του – τουλάχιστον για την ώρα. Ο Κατρίνης, που προβάλλεται ως η πιο «αριστερή» υποψηφιότητα, έχει αξιοποιήσει και γραφιστικά για την καμπάνια του που παραπέμπουν στην πρώτη καμπάνια της νεοϋορκέζας βουλευτού Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ και αργότερα «κοπιαρίστηκαν» με καθαρά ελληνικό τρόπο, σε διάφορες φάσεις, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, αντικαθιστώντας ωστόσο το κόκκινο πλαίσιο με μοβ, που ταιριάζει περισσότερο με το πασοκικό πράσινο φόντο.

Από τη δική της πλευρά, η Νάντια Γιαννακοπούλου επιλέγει περισσότερο το Instagram, που χρησιμοποιούν και περισσότερο οι πασόκοι της γενιάς της, τους οποίους και θέλει να προσεγγίσει.

Στο Facebook λαμβάνει χώρα, σχεδόν εξ ολοκλήρου, η προεκλογική καμπάνια του δημοσιογράφου υποψηφίου Γιάννη Κανελλάκη, με αναρτήσεις που απευθύνονται και στο πιο ανδρεοπαπανδρεϊκό μπλοκ.