Αγωνία για τον Δημήτρη Τζούριτς

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Τζούριτς επισκίασε την άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας σαν σε προπόνηση πέτυχαν νέα νίκη με 3-0 (25-19, 25-17, 25-21) επί της πρωταθλήτριας Βόρειας Μακεδονίας Στρούμιτσα αυτή τη φορά

στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» αλλά αγωνιούν για την κατάσταση του Δημήτρη Τζούριτς που τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο στο 2ο σετ και αποχώρησε, αν και αργότερα έδειχνε να είναι λίγο καλύτερα.

«Δυστυχώς έχουμε αρκετούς τραυματισμούς στο ξεκίνημα της σεζόν και ελπίζω αυτό να σταματήσει. Το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε και περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο» τόνισε ο ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού Αντρέα Γκαρντίνι που γνωρίζει ότι αυτός θα είναι πολύ πιο δύσκολος, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν είτε με την ισπανική Λας Πάλμας (που έχει νικήσει 3-1 στο πρώτο ματς) είτε με την πορτογαλική Μπενφίκα που είναι και οι δύο ομάδες υψηλού επιπέδου.

«Είναι τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, απλά δεν ήμασταν πλήρεις οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα ακόμα. Θα έχουν ενδιαφέρον τα παιχνίδια στον επόμενο γύρο που θα είναι ακόμα πιο απαιτητικά» τόνισε ο εκ των κορυφαίων παικτών της ελληνικής ομάδας Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς προσθέτοντας: «Περνάω πολύ όμορφα στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και ελπίζω σε μια ξεχωριστή χρονιά να μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας».