Ανθρωποκυνηγητό μετά από θανάσιμο μαχαίρωμα 32χρονου στο Marrickville του Σίδνεϊ

Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη από την Αστυνομία μετά το θανάσιμο μαχαίρωμα ενός 32χρονου σε πολυσύχναστη περιοχή με καταστήματα και εστιατόρια στο εσωτερικό-δυτικό τμήμα του Σίδνεϊ το βράδυ της Δευτέρας.

Οι υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης κλήθηκαν στον Marrickville Road, στο Marrickville, στις 19:40 μετά από αναφορές για καυγά στο δρόμο.

Βρήκαν έναν 32χρονο αναίσθητο έξω από ένα μαγαζί fast food.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά πέθανε επί τόπου.

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας (Acting Superintendent), Ben Kennis δήλωσε ότι δεν ήταν σαφές αν το φερόμενο ως θύμα και ο δράστης είχαν κανονίσει να συναντηθούν, αλλά επιβεβαίωσε ότι ήταν γνωστοί μεταξύ τους.

«Αυτή δεν ήταν μια τυχαία επίθεση στον Marrickville Road. Η κοινότητα μπορεί να είναι σίγουρη γι’ αυτό», ανέφερε, θέλοντας να καθησυχάσει την κοινή γνώμη.

Οι κάμερες CCTV κατέγραψαν τον δράστη να τρέχει στην Silver Street στο Marrickville μετά την επίθεση.

Δεν έγινε καμία σύλληψη άμεσα ενώ η Αστυνομία δημιούργησε την Strike Force Nogales για να διερευνήσει τις συνθήκες της δολοφονίας.

Οι ανακριτές έχουν απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες, υλικό από κάμερες οχήματος (dashcam) ή κινητά τηλέφωνα να επικοινωνήσει μαζί τους στο Marrickville Police Station ή στο Crime Stoppers 1800 333 000.

Αρκετά άτομα, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που πιστεύεται ότι είναι μέλη της οικογένειας του νεκρού, φέρονται να συνεπλάκησαν με τις Αρχές.

Ένας άνδρας παραβίασε τη σκηνή του εγκλήματος και χρειάστηκε να συγκρατηθεί από τους αστυνομικούς.

«Είναι πολύ νωρίς για να πω πώς η οικογένεια έφτασε εκεί τόσο γρήγορα, ωστόσο, ένας αριθμός συγγενών και φίλων συγκεντρώθηκε στον τόπο του εγκλήματος», δήλωσε ο κ. Kennis.

The post Ανθρωποκυνηγητό μετά από θανάσιμο μαχαίρωμα 32χρονου στο Marrickville του Σίδνεϊ appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.