Απίθανο περιστατικό! Τουρίστες γύριζαν ταινία πορνό σε… σπήλαιο της Κρήτης

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στην ανατολική Κρήτη, καθώς ο φετινός τουρισμός δεν ήταν αυτός που περίμεναν. Όπως γράφει το cretalive.gr, μια ομάδα τουριστών άρχισε να γυρίζει ταινία πορνό σε σπήλαιο της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάτοικοι σε χωριό της ανατολικής Κρήτης βγάζουν αφρούς από θυμό και οργή γιατί λέει σε ξακουστό σπήλαιο της περιοχής τους, ξένοι έκαναν μεταμεσονύκτια γυρίσματα ταινίας πορνό. Μάλιστα, κάποιοι ντόπιοι πήγαν να δουν τι συμβαίνει, καθώς έβλεπαν προβολείς και άκουγαν φωνές μέσα στη νύχτα και και βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα δεν ξέρουμε, αλλά βάζουμε στοίχημα ότι οι επίδοξοι πορνοστάρ δεν πρέπει να είχαν πάρει τις απαραίτητες άδειες από τις Αρχές.

Πάντως, το πορνό δεν είναι κάτι άγνωστο στο νησί. Σε έρευνα που είχε πραγματοποιήσει η Google για λογαριασμό γνωστής ελληνικής εταιρείας της βιομηχανίας ενηλίκων πριν από μερικούς μήνες, η Κρήτη κρατούσε «περήφανα» τη δεύτερη θέση στην κατανάλωση πορνό τύπου «doggy style» στην Ελλάδα.

Βέβαια, δεν πρέπει να πέφτουμε και από τα σύννεφα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι το φθινόπωρο του 2022 κάποιοι κατάφεραν και γύρισαν μια ταινία ερωτικού περιεχομένου μέσα στο σημείο εναπόθεσης παροπλισμένων συρμών ΗΣΑΠ στην Ομόνοια. Μάλιστα, το crew και οι πρωταγωνιστές δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν ακόμα και στις ράγες, προκειμένου να κάνουν τα γυρίσματά τους.