Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλες μεταγραφές»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του επικρατώντας της Γαλατάσαραϊ με 85-56 σε φιλική αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι, αναφέροντας πως οι Πράσινοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ στάθηκε και στην αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο της πρώην ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ευχαριστώ την διοίκηση και τους οπαδούς της Γαλατασαράι για την φιλοξενία και το κλίμα στο ματς. Βέβαια εδώ ήρθαμε να κάνουμε ένα ωραίο φιλικό ματς. Είναι δεδομένο πως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Εμείς παίζουμε στην Euroleague και η Γαλατά σε χαμηλότερη διοργάνωση. Έγινε ένα ωραίο ματς προετοιμασίας, αλλά σε ένα ματς με την Γαλατασαράι νιώθω χαρούμενος που βλέπω τόσο κόσμο στο γήπεδο. Όλους τους ευχαριστώ για την υποδοχή, ξέρω όποτε έρχομαι εδώ τι θα ζήσω. Εύχομαι η μπασκετική Γαλατά να έχει μία καλή σεζόν όπως η ποδοσφαιρική ομάδα. Και γιατί όχι αξίζει να πάρει και μία Λίγκα»».

Για τον Παναθηναϊκό και τη Euroleague της νέας σεζόν: «Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε προβλήματα. Ο Ματίας Λεσόρ ήταν τραυματίας και δεν παίζει μία εβδομάδα. Έχουμε πρόβλημα και με τον Λορέντζο Μπράουν που είναι τραυματίας. Πρέπει να γίνουν καλά οι τραυματίες μας. Μας λείπουν παίκτες κλειδιά όπως ο Σλούκας, σήμερα δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μιλήσαμε και είχαμε ενέργεια. Οι Τούρκοι παίκτες που έχουν δεν ήταν καλοί, αλλά στο δεύτερο βελτιώθηκαν. Θα έχουμε μία καλή σεζόν. Υπάρχουν δύο πολύ καλές τουρκικές ομάδες όπως η Φενέρ και γη Έφες, ενώ και ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλες μεταγραφές. Θα δούμε…».