Γιώργος Λιάγκας: Φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή – «Έπαθα μεγάλη ζημιά»

Ένα από τα πιο περίεργα και επικίνδυνα πρωινά της ζωής του έζησε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα. Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως αποκάλυψε στο ξεκίνημα της εκπομπής του, είδε το σπίτι του να παίρνει φωτιά, ενώ βρισκόταν μέσα, με αποτέλεσμα να καεί ο πάνω όροφος.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, ενώ είχε ξυπνήσει, όταν ο πίνακας ηλεκτρικού που βρίσκεται στο δωμάτιό του «έσκασε», με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να βγαίνουν φλόγες. Ο παρουσιαστής δεν έχασε την ψυχραιμία του και κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική, η οποία έφτασε μέσα σε 8 λεπτά, όπως είπε.

«Οι άνδρες της πυροσβεστικής μπήκαν μέσα με ειδικές μάσκες, εγώ δεν μπορούσα να μπω καθώς το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς. Έσβησαν ό,τι μπορούσαν, ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί η φωτιά και στο υπόλοιπο σπίτι, όμως οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε: «Ήταν μεγάλη η φωτιά, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού».

Τέλος, τόνισε, ότι αποφάσισε να πει την ιστορία στην εκπομπή του, καθώς δεν ήθελε να μεταδοθεί κάποια εσφαλμένη είδηση από τα sites. «Ξεσηκώθηκε η γειτονιά με αυτό που έγινε, ήρθαν δύο τρια πυροσβεστικά. Μπορεί να γίνει και γνωστό και δεν θέλω να μεταδοθεί μια είδηση που να είναι δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με αυτό που στην πραγματικότητα έγινε».

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας