Γκολ και θέαμα από την πρεμιέρα του Champions League

Η πρεμιέρα του UEFA Champions League για την περίοδο 2024-25 πρόσφερε θεαματικά γκολ και συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Ξεχώρισε η επιβλητική νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 9-2 απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου ο Χάρι Κέιν σημείωσε τέσσερα γκολ, γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος Άγγλος παίκτης που σκοράρει τόσα τέρματα για μη βρετανική ομάδα στη διοργάνωση.

Ο αγώνας αυτός θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μπάγερν στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Ο νεότερος σκόρερ

Στον αγώνα της Γιουβέντους απέναντι στην PSV Αϊντχόφεν, ο Κενάν Γιλμάζ, σε ηλικία 19 ετών και 136 ημερών, έγινε ο νεότερος σκόρερ της στη διοργάνωση, ανοίγοντας το σκορ για την ιταλική ομάδα, η οποία τελικά επικράτησε με 3-1.

Στην ίδια αγωνιστική, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Στουτγκάρδη με 3-1, με τον 18χρονο Έντρικ να σημειώνει γκολ στις καθυστερήσεις, καταγράφοντας την πρώτη του ευρωπαϊκή επιτυχία με τους «μερένγκες».

Επιπλέον, η Μονακό έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα με 2-1, ενώ η Λίβερπουλ νίκησε την Μίλαν με 3-1 στο Σαν Σίρο, σε μια από τις πιο κλασικές αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής.

Η πρώτη βραδιά της σεζόν 2024-25 του Champions League έφερε γκολ υψηλής ποιότητας και στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, αποδεικνύοντας ότι αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη ένταση και ανατροπές.

Το videο με τα καλύτερα γκολ της πρεμιέρας είναι απολαυστικό