ΕΟΑ Πάφου: Απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων από το οδικό δίκτυο

«Κατά μήκος αξόνων πρωταρχικής σημασίας και κύριου δευτερεύοντος οδικού δικτύου»

Στην απομάκρυνση διαφημιστικών πινακίδων “κατά μήκος αξόνων πρωταρχικής σημασίας και κύριου δευτερεύοντος οδικού δικτύου” προχωρά ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Πάφου.

Σε ανακοίνωση ο ΕΟΑ Πάφου σημειώνει ότι στα πλαίσια άσκησης των αρμοδιοτήτων του ιδίου αλλά και των τοπικών αρχών, προωθείται η άμεση απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων “κατά μήκος αξόνων πρωταρχικής σημασίας και κύριου δευτερεύοντος οδικού δικτύου για λόγους οδικής ασφάλειας, αλλά και άρσης της οπτικής οχληρίας του χώρου”.

Όπως αναφέρεται σε σχετικές με το θέμα ενέργειες απομάκρυνσης των πινακίδων θα προβούν κοινά συνεργεία του ΕΟΑ Πάφου και των επηρεαζόμενων δήμων και κοινοτήτων, αρχίζοντας και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο οδικό δίκτυο που ξεκινά από τον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου και, είτε μέσω του νέου αυτοκινητόδρομου είτε μέσω αστικών/περιαστικών περιοχών, καταλήγει στην Κοινότητα Τσάδας.

Οι εν λόγω εργασίες πρόκειται να εκτελεστούν στο αμέσως προσεχές διάστημα και μέχρι τις 08/10/2024, αναφέρεται.

Ο ΕΟΑ Πάφου σημειώνει πως προσβλέπει στη θετική ανταπόκριση όλων των επηρεαζόμενων προς αμοιβαία αποφυγή κάθε περιττής ταλαιπωρίας, καταλήγει η ανακοίνωση.