Εργασίες καθαρισμού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας την Πέμπτη και Παρασκευή

Tην Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27 Σεπτεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος και του ερείσματος στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, προς τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας

Εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος στην έξοδο Κοφίνου – Λάρνακας, θα διεξάγονται αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή από το Τμήμα Δημοσίων Εργων.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27 Σεπτεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος και του ερείσματος στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, προς τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας. Οι εργασίες θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 08:30 -14:30».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα παραμένει κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας (ταχεία) με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».