Ερχεται συνάντηση με Βαγιαννίδη

Η επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων αναμένεται να είναι και η πλέον καθοριστική για μια σειρά από θέματα των Πρασίνων σχετικά με τους παίκτες του ρόστερ. Και με την επόμενη ημέρα τους, με προτεραιότητα τα δύο Ελληνόπουλα της ομάδας: τον Γιώργο Βαγιαννίδη και τον Φώτη Ιωαννίδη. Εχουμε επισημάνει και στο πρόσφατο παρελθόν πως στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό και με θετικό τρόπο και τις δύο περιπτώσεις, ανανεώνοντας τα συμβόλαια των παικτών με μεγάλη αύξηση στις αποδοχές, πλην όμως τίποτα δεν είναι εύκολο.

Πριν από λίγες μέρες «ΤΑ ΝΕΑ» σας ενημέρωσαν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να το… πάρει πάνω του και να μιλήσει απευθείας με τον «Βάγια» προκειμένου να τελειώσει το θέμα. Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές, αυτή του Παναθηναϊκού και αυτή του παίκτη, να κάθονται στο τραπέζι κατά τη διάρκεια της επόμενης διακοπής του πρωταθλήματος, προς τα μέσα Οκτωβρίου δηλαδή. Αν δεν υπάρξει πρόοδος στο οικονομικό, τότε με την επιστροφή του Βαγιαννίδη από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα αναμένεται να υπάρξει το ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο.

Φυσικά, μέσα στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού είναι και το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη και της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του έλληνα επιθετικού, ενώ θα ακολουθήσει αυτό του Ανταμ Τσέριν. Γενικά στον Παναθηναϊκό δείχνουν αποφασισμένοι να φέρουν την απαραίτητη ισορροπία όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα στο ρόστερ μιας και αυτή τη στιγμή υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις σε συμβόλαια και μάλιστα μεταξύ παικτών που είναι όλοι τους βασικοί, αλλά όχι μόνο. Για παράδειγμα, ο βασικός δεξιός μπακ που είναι ο Βαγιαννίδης έχει πολύ μεγάλη διαφορά στις ετήσιες απολαβές με τον αναπληρωματικό, που είναι ο Μπάλντοκ.