Η εκρηκτική Αναστασία από την Ελλάδα μάγεψε τους Έλληνες της Αυστραλίας

Το Melbourne Pavilion υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής, την Αναστασία, σε sold-out συναυλίες που καθήλωσαν το κοινό.

Πολλοί οι λόγοι για να αγαπάμε την ελληνική κουλτούρα, με τα λουκούλια γεύματα, τις οικογενειακές αξίες και τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις της και η μουσική, αναμφίβολα, είναι ένας από αυτούς. Πολλοί και οι καλλιτέχνες που ζωντανεύουν την ουσία της πολιτστικής μας κληρονομιάς από τον Παντελή Παντελίδη, το Γιάννη Πάριο, την Άννα Βίσση, μέχρι την Ελένη Φουρέιρα και το Νίκο Οικονομόπουλο ως ηχηρά παραδείγματα. Σ’ αυτήν την ένδοξη λίστα προστίθεται πλέον και η Αναστασία, η 21χρονη τραγουδίστρια που σαρώνει με τη φωνή και τη σκηνική της παρουσία.

Από την πρώτη της εμφάνιση στα 19 της χρόνια κέρδισε διεθνή προσοχή και ως σήμερα η Αναστασία έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού με τα επιτυχημένα τραγούδια της και την ανεπιτήδευτη φυσικότητά της. Στη συναυλία της στη Μελβούρνη, (εμείς παρακολουθήσαμε αυτή που δόθηκε την Πέμπτη το βράδυ) απέδειξε για ακόμα μία φορά γιατί θεωρείται από τις πλέον ανερχόμενες φωνές της νέας γενιάς.

Το κοινό, που αποτελούνταν κυρίως από μέλη της ελληνικής κοινότητας της Μελβούρνης, χόρευε πάνω στα τραπέζια, κρατώντας πετσέτες στον αέρα και ρίχνοντας λουλούδια στα πόδια της, ενώ τραγουδούσε μαζί της κάθε στίχο. Η Αναστασία, συνοδευόμενη από μια μπάντα με ροκ επιρροές, ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της όπως τα “Μυστικό”, “Άλλο” και “Σημάδι”, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, που έκανε το κοινό να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μια καλοκαιρινή νύχτα στην Ελλάδα.

Η δυναμική εμφάνιση της Αναστασίας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και με τη συναυλία αυτή να αποτελεί μόνο την αρχή της διεθνούς της πορείας, είναι σαφές ότι η Αναστασία ήρθε για να μείνει. Το κοινό της Μελβούρνης την αποθέωσε, και είναι βέβαιο ότι περισσότερες αξέχαστες ελληνικές βραδιές θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

The post Η εκρηκτική Αναστασία από την Ελλάδα μάγεψε τους Έλληνες της Αυστραλίας appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.