Η Κέιτι Πέρι «έλουσε» τους φανς της με ροδοπέταλα φορώντας το μαγιό της – «Βραζιλία σε ευχαριστώ για όλα»

Μία φαντασμαγορική συναυλία χάρισε στους θαυμαστές της από τη Βραζιλία, η Κέιτι Πέρι η οποία τους ευχαρίστησε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η 39χρονη σταρ της ποπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους θαυμαστές της μετά την εντυπωσιακή live συναυλία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η Κέιτι Πέρι, μία μέρα μετά τη συναυλία φόρεσε το μαγιό της και βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου της από το ξενοδοχείο που μένει και «σόκαρε» με την εξαιρετική φυσική της κατάσταση.

Τη στιγμή που μαζεύτηκαν οι φανς κάτω από το μπαλκόνι της και ζητωκραύγαζαν, η τραγουδίστρια τραβούσε βίντεο στο οποίο τους ευχαριστεί και τους ρίχνει ροδοπέταλα. Η συναυλία που έδωσε σηματοδότησε και το ντεμπούτο του νέου της άλμπουμ με τίτλο «143».

«Και αυτό, φίλοι μου, είναι το κλείσιμο για τη Βραζιλία», είπε η 39χρονη, με τη χαρά της να είναι εμφανής καθώς τα τριαντάφυλλα έπεφταν κάτω. «Σας αγαπάμε τόσο πολύ, θα είμαστε πάντα εκεί για εσάς, όπως ήσασταν εκεί για μένα πολλές φορές στο παρελθόν».

Και πρόσθεσε: «Τραγούδησαν τόσο δυνατά στο σόου χθες, ήταν το πιο δυνατό κοινό που έχω ακούσει ποτέ να τραγουδά τα τραγούδια μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ, obrigado (ευχαριστώ στα πορτογαλικά) για όλα».

@katyperry #RockinRio2024 #newmusic ♬ GORGEOUS – Katy Perry & Kim Petras

Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτι Πέρι έλαβε τιμητικό βραβείο στα φετινά βραβεία MTV VMAS για την πορεία της στην ποπ μουσική τόσα χρόνια, το οποίο της έδωσε ο σύζυγός της , Ορλάντο Μπλουμ.

To άρθρο Η Κέιτι Πέρι «έλουσε» τους φανς της με ροδοπέταλα φορώντας το μαγιό της – «Βραζιλία σε ευχαριστώ για όλα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .