Κρήτη: Άνδρας κυνήγησε δικαστικό επιμελητή με αλυσοπρίονο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στην Κρήτη, όπου ένας άνδρας κυνήγησε με αλυσοπρίονο δικαστικό επιμελητή.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δικαστικός επιμελητής επέδωσε κατασχετήριο για ένα ακίνητο του 42χρονου κι εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, αφού καταφέρθηκε εναντίον του δικαστικού επιμελητή και τον εξύβρισε, πήρε το αλυσοπρίονο και κινήθηκε εναντίον του, μεταδίδει το cretalive.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς μετά την καταγγελία.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή και εξύβριση.

Ειδικότερα, προχθές (27.09.2024) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, κατά την διαδικασία επίδοσης εγγράφου που πραγματοποιούσε ημεδαπός δικαστικός επιμελητής με ακόμα μια ημεδαπή στον παραπάνω ημεδαπό δράστη, αυτός τους εξύβρισε, τους απείλησε και κρατώντας αγροτικό εργαλείο κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε χθες (28.09.2024) και συνελήφθη και εν λόγω αγροτικό εργαλείο κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου».