Μάγδα Τσέγκου και Πέτρος Κελέσης έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Η Μάγδα Τσέγκου και ο Πέτρος Κελέσης είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Πλέον ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Μάγδα Τσέγκου και Πέτρος Κελέσης όχι μόνο σκέφτονται, αλλά όπως φαίνεται έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν το γάμο του, που είναι πολύ πιθανό να γίνει το επόμενο διάστημα. Αυτό αποκάλυψε η δημοσιογράφος μπροστά στις κάμερες, όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ. Το ζευγάρι είναι τα τελευταία χρόνια μαζί, αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και φροντίζει να μην απασχολεί τις κοσμικές στήλες των περιοδικών.

Στη βάφτιση της εγγονής της Άντζελας Δημητρίου παραβρέθηκε η Μάγδα Τσέγκου. Η γνωστή δημοσιογράφος τίμησε με την παρουσία της το ζευγάρι Λιώση – Κιουρτσάκη, δίνοντας τις ευχές της στο νεοφώτιστο παιδί τους, ενώ δεν παρέλειψε να προαναγγείλει και τον γάμο της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που την συνάντησαν στο μυστήριο.

«Η κολόνια με την Άντζελα Δημητρίου κρατάει πολλά χρόνια, περίπου 20. Μου έχει υποσχεθεί ότι θα έρθει και στον δικό μου γάμο να τραγουδήσει», δήλωσε η Μάγδα Τσέγκου, ενώ σε ερώτηση για τον ενδεχόμενο γάμο της απάντησε: «Θα δούμε, έχει ο Θεός, ίσως σύντομα».

Σε ερώτηση για το αν της έχει γίνει πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Πέτρο Κελέση, η δημοσιογράφος απάντησε: «Κάπως έτσι… τα συζητάμε λίγο αυτά τα θέματα και θα δούμε. Αλλά η Άντζελα μας έβαλε στον δρόμο. Μας είπε: παιδιά, παντρευτείτε, γιατί θέλω να έρθω να τραγουδήσω για εσάς».

Σημειώνεται πως η Μάγδα Τσέγκου και ο Πέτρος Κελέσης είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Εκείνος έχει ασχοληθεί με το κομμάτι του αθλητισμού και έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΕΚΑ Basket «Νίκος Γκάλης», ενώ σε δηλώσεις του είχε σημειώσει για τη γνωριμία τους:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα μια προκατάληψη στους ανθρώπους των media και όταν γνώρισα την Μάγδα είχα μια προκατάληψη. Όμως, στην πορεία διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή γυναίκα, η οποία δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media με την προσωπική της ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ. Όσο τη γνωρίζω ακόμα περισσότερο δικαιώνομαι για την επιλογή μου».

To άρθρο Μάγδα Τσέγκου και Πέτρος Κελέσης έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .