Μάργκοτ Ρόμπι και Τζέικομπ Ελόρντι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Ανεμοδαρμένα ύψη»

«Σταματημό» δεν έχει η Μάργκοτ Ρόμπι η οποία σαρώνει τα τελευταία χρόνια στον χώρο του κινηματογράφου. Η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Ανεμοδαρμένα ύψη» με τον Τζέικομπ Ελόρντι.

Η είδηση ότι η Xoλυγουντιανή σταρ Μάργκοτ Ρόμπι εκτός από την παραγωγή των ταινιών Sims και θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα ταινία, εμπνευσμένη από το κλασικό μυθιστόρημα «Ανεμοδαρμένα Ύψη»μαζί με τον υποψήφιο για βραβείο BAFTA, Τζέικομπ Ελόρντι.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για την ταινία «Saltburn» στην οποία πρωταγωνίστησε ο Ελόρντι μαζί με τον Μπάρι Κιόγκαν, ενώ η Μάργκοτ Ρόμπι είχε αναλάβει την παραγωγή.

Τα «Ανεμοδαρμένα ύψη» θα είναι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Έμεραλντ Φένελ έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, σύμφωνα με το Variety.

Η MRC ανέθεσε στη διάσημη εταιρεία της Ρόμπι «LuckyChap Entertainment» την παραγωγή του φιλμ που βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα της Έμιλι Μπροντέ.

Είναι η τρίτη συνεργασία της εταιρείας παραγωγής και της Φένελ μετά την ταινία «Promising Young Woman» του 2020 (που της χάρισε το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου) και του «Saltburn» το 2023.

Η σκηνοθέτιδα παράλληλα έχει τον ρόλο της σεναριογράφου και της παραγωγού. Το έργο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια της παραγωγής και αναμένεται να γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2025.

Η πρωταγωνίστρια της «Barbie» θα υποδυθεί την Catherine Earnshaw ενώ ο Ελόρντι θα ενσαρκώσει τον Heathcliff. Το βιβλίο, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1847, επικεντρώνεται στη θυελλώδη σχέση μεταξύ των δύο ηρώων, που περιλαμβάνει το πάθος και την εκδίκηση μετά τη γνωριμία τους.

Ο Jacob Elordi είναι Αυστραλός ηθοποιός γεννημένος το 1997. Έχει γίνει κυρίως γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες The Kissing Booth, Saltburn αλλά και στην τηλεοπτική σειρά της HBO, Euphoria.

To άρθρο Μάργκοτ Ρόμπι και Τζέικομπ Ελόρντι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Ανεμοδαρμένα ύψη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .