Με φόρα η Cimbom

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η Γαλατάσαραϊ ενόψει της αναμέτρησής της με τον ΠΑΟΚ. Η Cimbom ξεκίνησε το τουρκικό πρωτάθλημα με 6×6 ισοφαρίζοντας την καλύτερή της επίδοση, που είχε επαναλάβει άλλη μία φορά πριν από 14 χρόνια. Βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στο ρεκόρ συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων.

12 σερί εκτός έδρας νίκες στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει πετύχει η Γαλατάσαραϊ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Φενέρμπαχτσε που κατέχει από τον Οκτώβριο 2011. Το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της είναι με την Αντάλιασπορ.

4 γκολ ως αλλαγή έχει πετύχει φέτος σε πέντε αγώνες της Αστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ ο Τζον Ντουράν. Το ρεκόρ σεζόν ανήκει στον Ανταμ Λε Φόντρε με οκτώ, ενώ το ρεκόρ της διοργάνωσης στον Ζερμέν Ντεφό με 24. Συνολικά ο Ντουράν έχει πετύχει οκτώ γκολ προερχόμενος από τον πάγκο.

100 γκολ σε 316 παιχνίδια είναι η συνεισφορά στη Λίβερπουλ από τον Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ. Ο άγγλος διεθνής έχει στείλει 19 φορές την μπάλα στα δίχτυα και έχει μοιράσει 81 ασίστ. Στην κατηγορία των ασίστ είναι τρίτος πίσω από τους Ντε Μπρόινε (146) και Σαλάχ (92).

20 χρόνια από τον θάνατο του μυθικού προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπράιαν Κλαφ, συμπληρώθηκαν την Παρασκευή. Υπό τις οδηγίες του οι Κόκκινοι κατέκτησαν έναν τίτλο πρωταθλήματος, δύο συνεχόμενα Κύπελλα Πρωταθλητριών και αρκετά Λιγκ Καπ.

165 γκολ σε 195 πέναλτι που έχει εκτελέσει συμπλήρωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ποσοστό επιτυχίας του με τη φανέλα στην Αλ Νασρ είναι 100% (16/16). Ο Μέσι μετρά 109 γκολ σε 140 εκτελέσεις από τη βούλα.

150 εκατ. ευρώ είναι οι απαιτήσεις της Λεβερκούζεν για το μεγάλο της αστέρι Φλόριαν Βιρτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. Τον παίκτη παρακολουθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

3η εκτός έδρας νίκη για τον Εντσο Μαρέσκα ως προπονητή της Τσέλσι. Ο Ιταλός ισοφάρισε το ρεκόρ του δασκάλου του Πεπ Γκουαρντιόλα που επίσης είχε ξεκινήσει με τρεις εκτός έδρας νίκες την καριέρα του στη Σίτι, το 2016.

151 φορές είχε στα πόδια του την μπάλα ο άσος της Μπάγερν Γιόσουα Κίμιχ στο ματς με τη Βέρντερ, επίδοση-ρεκόρ για τη φετινή σεζόν.

41 γκολ στην Μπουντεσλίγκα έφτασε ο Χάρι Κέιν, αριθμός που τον καθιστά κορυφαίο άγγλο σκόρερ στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα συμπλήρωσε 200 γκολ που έχουν σημειωθεί από αγγλικά πόδια στην Μπουντεσλίγκα.

15 σερί εκτός έδρας νίκες επί της Βέρντερ Βρέμης συμπλήρωσε η Μπάγερν. Πρόκειται για ανεπανάληπτο σερί στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα.

38 αγώνες αήττητη στη Λα Λίγκα συμπλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βασίλισσα ισοφάρισε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση που ανήκε στη Σοσιεδάδ από τη σεζόν 1979-80 και κυνηγά το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα με 43 γκολ.