Μουρίνιο ο «Κλαψιάρης»

Η συμπεριφορά του Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της ομάδας του Φενέρμπαχτσε από τη Γαλατάσαραϊ με 3-1 στο Σουκρού Σαράτσογλου έδωσε την αφορμή στους αντιπάλους του να τον τρολάρουν στα social media αποκαλώντας τον «The Crying One» (Ο Κλαψιάρης).

Ο πορτογάλος προπονητής έκανε δηλώσεις μόνο στις τηλεοπτικές κάμερες και αρνήθηκε να παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η Γαλατά δεν ήταν καλύτερη από την ομάδα του αλλά νίκησε γιατί «πέτυχε περισσότερα γκολ». «Δεν έχει σημασία πόσες ευκαιρίες χάσαμε. Πετύχαμε μόνο ένα γκολ από πέναλτι. Κέρδισαν γιατί πέτυχαν περισσότερα γκολ» είπε δίνοντας το σύνθημα στη Γαλατά για να ξεκινήσει το πάρτι.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Χ η Γαλατά ανέβασε φωτογραφία ενός βιβλίου με τον τίτλο «The Crying One» και εξώφυλλο τον Μουρίνιο να κλαίει. Επίσης ένα βίντεο που δείχνει τον προπονητή της Οκάν Μπουρούκ να διαλύει το «σύμπαν» του Μουρίνιο και μία ακόμα φωτογραφία που απεικονίζει τον Μπουρούκ σε πρώτο πλάνο και τον Μουρίνιο σε δεύτερο και τη λεζάντα «The winner one».

Στη συνέχεια ο Μπουρούκ με τις δηλώσεις του έριξε περισσότερο αλάτι στις πληγές των αντιπάλων του λέγοντας πως το ντέρμπι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Την Τετάρτη η Γαλατά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική του league phase του Γιουρόπα Λιγκ και ο προπονητής της δεν κρύβει την πρόθεση της ομάδας του να διακριθεί στη διοργάνωση.

«Θέλουμε να είμαστε πετυχημένοι σε Τουρκία και Ευρώπη. Το Γιουρόπα Λιγκ ξεκινά. Πρέπει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».