Μυστήριο στην Μπάγερν με τον Κέιν

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν στον αστράγαλο στο ντέρμπι της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν (1-1). Ο άγγλος επιθετικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο της Αλιάντς Αρένα τέσσερα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα και από τους μορφασμούς του έδειχνε να πονά ιδιαίτερα.

Η ηγεσία του κλαμπ δεν έκρυψε την αγωνία της για την κατάσταση του ποδιού του Κέιν, ενώ ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς είπε πως ο αστράγαλος είναι λίγο πρησμένος «αλλά νομίζω πως είμαι ΟΚ».

Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε χθες η Μπάγερν εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «υπάρχει μια θετική εξέλιξη» και «ο Κέιν θα συνεχίσει να λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία».

Δεν αναφέρθηκε πού ακριβώς έχει τραυματιστεί ο Κέιν ούτε πόσο μπορεί να μείνει εκτός αγώνων.

Την Τετάρτη η Μπάγερν ταξιδεύει στο Βίλα Παρκ όπου θα αντιμετωπίσει την Αστον Βίλα για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και κανείς δεν γνωρίζει αν ο Κέιν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στις ομάδες που έχουν κατακτήσει τον τίτλο τα δύο τελευταία χρόνια κρίθηκε με δύο εντυπωσιακά γκολ από απόσταση των Αντριχ και Πάβλοβιτς (1-1).

Για τη Λεβερκούζεν ήταν το 30ό εκτός έδρας παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις που παρέμεινε αήττητη και το 20ό συνεχόμενο μακριά από την έδρα της στην Μπουντεσλίγκα που σκοράρει – αποτελεί νέο ρεκόρ του κλαμπ.

Η Μπάγερν παρέμεινε πρωτοπόρος και αήττητη αλλά την πλησίασε στον έναν βαθμό η εντυπωσιακή Αϊντραχτ η επικράτησε χθες στο Κίελο της Χόλσταϊν με 4-2.