Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις από βιαστή της Πελικό. «Δεν είναι νεκρή… Είναι το σενάριο»

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως ο κατηγορούμενος βίαζε επί τρεις ώρες το θύμα και μάλιστα ο σύζυγός της του έλεγε πως η 72χρονη προσποιείτο την κοιμισμένη – Η 72χρονη Ζιζέλ Πελικό ήταν παρούσα στη δίκη, όπως κάνει κάθε μέρα από τις 2 Σεπτεμβρίου

«Νόμιζα πως συμμετέχω σε κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Ο Πελικό μού είπε πως ήταν παντρεμένοι για πολύ καιρό και η σύζυγός ήθελε έναν νέο σεξουαλικό παρτενέρ»… Φρίκη κι αποτροποιασμό εξακολουθούν να προκαλούν τα όσα ακούγονται για τέταρτη εβδομάδα στο ποινικό δικαστήριο της Αβινιόν στη Γαλλία στη δίκη για την υπόθεση των πολλαπλών βιασμών της Ζιζέλ Πελικό από τον σύζυγό της, Ντομινίκ Πελικό και 50 άγνωστους άντρες.

Σήμερα στο δικαστήριο εξετάστηκε ένας από τους 50 κατηγορούμενους για τους βιασμούς της 72χρονης, μέσα στο σπίτι της στη Γαλλία, ο οποίος και είπε στο δικαστήριο ότι γνώρισε τον Ντομινίκ Πελικό στην πλατφόρμα coco.fr για swingers (ανταλλαγή συντρόφων) και εκείνος του είπε πως η σύζυγός του θέλει έναν νέο παρτενέρ στο σεξ.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως ο κατηγορούμενος βίαζε επί τρεις ώρες το θύμα και μάλιστα ο σύζυγός της του έλεγε πως η 72χρονη προσποιείτο την κοιμισμένη.

Ο 43χρονος Husamettin Dogan, ένας από τους βιαστές της Ζιζέλ Πελικό, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, σύμφωνα με την Daily Mail, ανέφερε στο δικαστήριο πως επισκέφτηκε την οικία των Πελικό τον Ιούνιο του 2019 για να βιάσει την Ζιζέλ, η οποία φαινόταν «σαν νεκρή» ενώ ο σύζυγός της κατέγραφε την συνεύρεση τους. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στο δικαστήριο πως νόμιζε ότι συμμετείχε σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι του ζεύγους Πελικό.

«Νόμιζα πως συμμετέχω σε κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Ο Πελικό μού είπε πως ήταν παντρεμένοι για πολύ καιρό και η σύζυγός ήθελε έναν νέο σεξουαλικό παρτενέρ. Είπε πως η γυναίκα του προσποιείται την κοιμισμένη κατά την διάρκεια του σεξ. Ήταν δικό τους θέμα. Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό στις σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Μου είπε να μπω στο δωμάτιο και να φροντίσω την σύζυγό του» πρόσθεσε ο δράστης.

«Μου είπε ότι η γυναίκα του προσποιείται πως κοιμάται αλλά άρχισα να έχω αμφιβολίες όταν άρχισε να ροχαλίζει»

Όπως ισχυρίστηκε ακόμη ο κατηγορούμενος, οδήγησε 60 χλμ. για να φτάσει στην οικία των Πελικό, στο χωριό Μαζάν. Έβγαλε τα ρούχα του στη βεράντα της βίλας και μπήκε στο εσωτερικό φορώντας μόνο ένα προφυλακτικό.

«Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο. Έχω ένα παιδί. Δεν ήθελα να κολλήσω κάποια ασθένεια την σύζυγό μου. Τον εμπιστευόμουν απόλυτα (τον Πελικό). Άφησα όλα έξω – τα ρούχα μου, το πορτοφόλι μου, το τηλέφωνό μου. Πήγα κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Η κυρία ήταν ξαπλωμένη με την πλάτη προς το μέρος μου. Είχε μια μπαντάνα στα μάτια της. Του είπα: “Αυτή η γυναίκα δείχνει νεκρή“. “Δεν είναι νεκρή. Είναι το σενάριο του σεξ”, του απάντησε ο Πελικό», περιέγραψε ο κατηγορούμενος.

Κατέθεσε στο δικαστήριο πως κακοποιούσε την Ζιζέλ Πελικό επί τρεις ώρες ενώ ο σύζυγός της βιντεοσκοπούσε την σκηνή με μικρές διακοπές για να πιει λίγο ουίσκι.

Ο Dogan υποστήριξε ότι νόμιζε πως η Πελικό τον είχε καλέσει στο σπίτι της και είχε δώσει την συναίνεσή της για όσα συνέβησαν. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Ροζέρ Αρατά τον ρώτησε:

«Νομίζατε ότι η κυρία Πελικό ήταν πράγματι κοιμισμένη ή προσποιείτο;».

«Εκείνος μου είπε πως προσποιείται (ο Πελικό). Ήταν ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό. Έχουν τα δικά τους. Όμως, ξεκίνησα να έχω αμφιβολίες όταν εκείνη άρχισε να ροχαλίζει», απάντησε ο κατηγορούμενος.

Η 72χρονη Ζιζέλ Πελικό ήταν παρούσα στη δίκη, όπως κάνει κάθε μέρα από τις 2 Σεπτεμβρίου που ξεκίνησε η δίκη και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο.

Πηγή: protothema.gr