Ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του συνέντευξη μετά το εγκεφαλικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας αναρρώνει μέρα με τη μέρα από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, προσπαθώντας να ξαναβρεί τους παλιούς ρυθμούς τους και να επιστρέψει στις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις του.

O καλλιτέχνης, που έχει βγει μόλις λίγους μήνες από το νοσοκομείο, λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου που πρόσφατα πέρασε, μοιράστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά, τις σκέψεις του γύρω από την ανάρρωσή του.

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Σταρόβας, που μετά την περιπέτεια της υγείας του επέστρεψε στην σκηνή, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Οι δηλώσεις

Συγκεκριμένα, ο Σταρόβας δήλωσε στην κάμερα του MEGA χαρακτηριστικά: «Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν 3 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι το πιο σημαντικό που συνέβη, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό «τρέχει» αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου».

Σχετικά με τη σημαντικότητα του να προσέχει κανείς τον εαυτό του ο ηθοποιός δήλωσε: «Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας».

Ο ίδιος μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και την τηλεόραση στην οποία θα ήθελε πολύ να επιστρέψει.

«Ελπίζω να με θυμάστε»

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός καλλιτέχνης, στο βίντεο με τίτλο «Ελπίζω να με θυμάστε», μίλησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την περιπέτεια με την υγεία του και, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε ότι όταν επανέλθει πλήρως η ομιλία του, θα δημιουργήσει ενδεχόμενως και άλλα βίντεο, για να διηγηθεί αναλυτικά όλα όσα πέρασε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Γεια και χαρά σε όλους, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανέναν κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα».

Δείτε το βίντεο