Ο Λαμπρόπουλος έσωσε τον βαθμό

Μία ανάσα από την πρώτη του νίκη στη Super League βρέθηκε ο Λεβαδειακός, αλλά ο Λαμπρόπουλος είχε άλλη άποψη και με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τον βαθμό στον ΟΦΗ.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους Κρητικούς να παραμένουν αήττητοι από την πρεμιέρα και το 3-0 από την ΑΕΚ. Λεβαδειακός και ΟΦΗ είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο. Με τη σέντρα και συγκεκριμένα στο 46′ ο Μπάλτσι με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους που πιέστηκαν πολύ στο τέλος και δεν άντεξαν. Αν και δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία, ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ στο 90+5′ με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου από σέντρα του Σενγκέλια.

O έλληνας στόπερ σκόραρε για δεύτερο σερί ματς μετά τη νίκη επί του Αρη και χάρισε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό. «Κρατάω το πάθος και την προσπάθεια μέχρι το τέλος», δήλωσε μετά το ματς ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος σημείωσε πως «θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι, όσο δεν έρχεται η νίκη σίγουρα υπάρχει άγχος».

Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (82΄ Κωστή), Παπαδόπουλος, Τσοκάι (46΄ Πλέγας), Βήχος, Ρομό (88΄ Οζμπολτ), Ζίνι (65΄ Γιαννιώτας), Πεντρόσο (88΄ Εραμούσπε), Μπάλτσι, Τσάπρας.

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλεθ (79΄ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (54΄ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (79΄ Καραχάλιος), Φούντας (79΄ Ριέρα), Νους (62΄ Σαλσίδο), Σενγκέλια, Γιουνγκ.