Ο Ροντινέι ανανέωσε και επίσημα με τον Ολυμπιακό

Δεν το… κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ροντινέι με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Το συμβόλαιο που είχε ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια. Μια πολύ σημαντική κίνηση από τον Ολυμπιακό, που διατηρεί στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα βάζει «στοπ» στους υποψήφιους μνηστήρες.

Μετά από ενέργειες που έκανε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Πειραιώτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ροντινέι, επιβραβεύοντας τον έμπειρο αμυντικό για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με τα ερυθρόλευκα.

Ο Ροντινέι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 2022 και ξεκίνησε να αγωνίζεται τον Ιανουάριο του 2023. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, έχει καταγράψει 76 συμμετοχές, 5 γκολ και 10 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο Ροντινέι ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μας! / Rodinei has renewed with Olympiacos FC! #Olympiacos #Rodinei #Greece #Football #Renewal #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/P6W10Qof3C

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) September 19, 2024