Ο Andrew Triantafyllos έβαλε προς πώληση το σπίτι του στο Essendon μετά τις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε με πολλαπλούς πυροβολισμούς

Ένας Έλληνας, πρώην έμπορος αυτοκινήτων στη Μελβούρνη λέει ότι είναι θύμα και όχι εγκληματίας, αφού το σπίτι του στο Essendon δέχτηκε δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες πυροβολισμούς με πολλές σφαίρες.

O ομογενής επιχειρηματίας, Andrew Triantafyllos, (Τριαντάφυλλος) δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα βίαιων προσπαθειών εκβιασμού, μετά τις επιθέσεις στο σπίτι του.

Μιλώντας στην εφημερίδα Herald Sun, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται πλέον σε «σκοτεινές συναλλαγές» με πολυτελή αυτοκίνητα και ότι οι πρόσφατοι πυροβολισμοί τον οδήγησαν να εγκαταλείψει το πατρικό του σπίτι.

Η αστυνομία της Βικτώριας «χτενίζει» ώρες ολόκληρες υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για να εντοπίσει δύο ενόπλους οι οποίοι «όσο πιο ήρεμα γινόταν» πλησίασαν στο σπίτι του Andrew Triantafyllos στο Essendon και έριξαν πολλούς πυροβολισμούς την περασμένη Παρασκευή.

Οι ένοπλοι έφτασαν και πάλι στο σπίτι του ομογενή και άνοιξαν πυρ περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη ημέρα, το διώροφο σπίτι του Τριαντάφυλλου βγήκε στο σφυρί.

Οι αστυνομικοί τον είχαν προειδοποιήσει να εγκαταλείψει την περιοχή λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά του.

Ο Τριαντάφυλλος έχει συνδεθεί στο παρελθόν με περισσότερες από δώδεκα επιχειρήσεις ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων που κατηγορήθηκαν ότι δεν επέστρεφαν τεράστιες προκαταβολές.

Μιλώντας στη Herald Sun, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται πλέον σε σκοτεινές συναλλαγές και ότι οι πρόσφατοι πυροβολισμοί τον οδήγησαν να εγκαταλείψει το πατρικό του σπίτι.

Αλλά όσοι συνδέονται μαζί του πιστεύουν ότι κινδυνεύει αν «δεν πληρώσει».

Με τους ενόπλους να διαφεύγουν και τις εικασίες να πληθαίνουν ότι ο Τριαντάφυλλος μπορεί να συνέχισε να ζει τον υψηλότατο τρόπο ζωής του, ενώ αποσπούσε χρήματα από κάποιους σε όλη τη Μελβούρνη, οι γείτονές του λένε ότι ζουν με τον συνεχή φόβο ότι την επόμενη φορά που θα πέσουν σφαίρες θα υπάρξει τραγωδία.

«Πρέπει να έχει πολλούς εχθρούς», δήλωσε ένας κάτοικος της McCracken St.

Αρκετοί κάτοικοι άκουσαν μια σειρά από «μπαμ» το απόγευμα της Κυριακής και βγήκαν από τα σπίτια τους για να βρουν την αστυνομία να κατακλύζει την περιοχή.

Οι δράστες εθεάθησαν να φεύγουν από το σπίτι της McCracken St με ένα σκουρόχρωμο Holden Commodore που ήταν σταθμευμένο στη γωνία.

Μέχρι στιγμής, ο Τριαντάφυλλος και η οικογένειά του έχουν διαφύγει σώοι και αβλαβείς.

Πιστεύεται ότι την στιγμή των πυροβολισμών ήταν στο σπίτι του με την 32χρονη σύζυγό του.

Οι πυροβολισμοί του περασμένου Σαββατοκύριακου ήταν οι τελευταίοι σε μια σειρά στοχευμένων επιθέσεων στην ιδιοκτησία του Τριαντάφυλλου, οι οποίες φέρεται να τον ώθησαν να ζητήσει την προστασία ιδιωτικής ασφάλειας που εθεάθη σταθμευμένη έξω από το σπίτι του.

Τον Μάιο, εμπρηστές εμβόλισαν δύο αυτοκίνητα στο γκαράζ του πριν τα βάλουν φωτιά.

Οι κάτοικοι ισχυρίστηκαν ότι ο εμπρησμός ήταν η τρίτη επίθεση στο σπίτι του τα τελευταία χρόνια, αφού ένα άλλο αυτοκίνητο βομβαρδίστηκε στο σπίτι του ένα μήνα πριν.

Πέρυσι, εμπρηστές πυρπόλησαν άλλο ένα όχημα έξω από το σπίτι του.

Οι συναλλαγές του Τριαντάφυλλου με τους πελάτες και τους αγοραστές έχουν προηγουμένως χαρακτηριστεί ως «παραπλανητικές, απατηλές και ασυνείδητες», αφού ο ίδιος απέτυχε να δώσει στοιχεία στο δικαστήριο.

Ο Τριαντάφυλλος, πρώην διευθυντής της VIP Executive Car Rentals, κηρύχθηκε το 2018 σε πτώχευση, αλλά ισχυρίζεται ότι έχει βγει από το οικονομικό αυτό τέλμα.

The post Ο Andrew Triantafyllos έβαλε προς πώληση το σπίτι του στο Essendon μετά τις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε με πολλαπλούς πυροβολισμούς appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.