Πεντάδα… ισοπαλιών συμπλήρωσε η Καλλιθέα

Στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του ο Βόλος πήρε έναν βαθμό απέναντι στην Καλλιθέα (1-1), που έχει αναγάγει την ισοπαλία σε… επιστήμη. Μπορεί ακόμα να αναζητά την πρώτη νίκη της στη Super League μετά την επιστροφή της, αλλά δεν χάνει κιόλας έχοντας έρθει ισόπαλη πέντε φορές στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Θα μπορούσε πάντως η Καλλιθέα να είχε κάνει σεφτέ προχθές, αν διατηρούσε το προβάδισμα που πήρε στο Πανθεσσαλικό, όταν ο Τζιάνι με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή σκόραρε στο 23ο λεπτό. Αλλά ο Βόλος επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και στο 37′ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Μεντιέτα έξω από την περιοχή.

Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, διότι αφενός ο γκολκίπερ της Καλλιθέας, Μπερναμπέ, κατέβασε τα ρολά, σταματώντας σε αρκετές περιπτώσεις τους επιθετικούς του Βόλου, και αφετέρου διότι ο Μουτίνιο έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Βόλος: Κόβακς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Ασεχνούν (89′ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Αλτμαν (60′ Κόμπα), Κόσζτα (72′ Κόντε).

Καλλιθέα: Μπερναμπέ, Μότοτς, Ισμάτ-Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μανθάτης (59′ Σοΐρι), Μερκάτι (59′ Μουτίνιο), Ντιμπά, Ντεμέτριους (77′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (59′ Ματίγια), Ουλντρίκις (89′ Βασιλόγιαννης).