Πρώτη φετινή ήττα για την Τορίνο

Αποκαθήλωση της Τορίνο σε διάστημα πέντε ημερών. Η Γκρανάτα υποχρεώθηκε στην πρώτη φετινή της ήττα στη Serie A στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο από τη Λάτσιο με 3-2 και αποχαιρέτησε την πολυθρόνα στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Την Τρίτη είχε ηττηθεί επίσης στην έδρα της και από την Εμπολι (2-1) για το Κόπα Ιτάλια. Αντίθετα Γιουβέντους, Μίλαν και Ιντερ φιλοδώρησαν με τριάρες τους αντιπάλους τους, ενόψει των δύσκολων αγώνων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Υστερα από τρεις σερί ισοπαλίες η Βέκια Σινιόρα ξέσπασε στην Τζένοα με τον Βλάχοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ, τα πρώτα του μετά τις 26 Αυγούστου και πέντε αγώνες. Υστερα από έξι αγώνες και 540 αγωνιστικά λεπτά η Γιούβε παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, επίδοση ρεκόρ για την εποχή των τριών βαθμών στις νίκες.

Τα οικονομικά της αντίθετα δέχονται πολλά γκολ. Οπως ανακοίνωσε η Γιούβε, το οικονομικό έτος 2023/24 παρουσίασε ζημιές 199,2 εκατ. ευρώ, 75,5 εκατ. περισσότερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Το κλαμπ απέδωσε τη μαύρη τρύπα στην απουσία της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν πήρε φόρα και μετά τις νίκες με 4-0 επί της Βενέτσια και με 2-1 επί της Ιντερ, νίκησε και τη Λέτσε με 3-0 σημειώνοντας όλα τα γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών στο πρώτο ημίχρονο (38′-43′). Στις νίκες επέστρεψε και η πρωταθλήτρια Ιντερ με 3-2 επί της Ουντινέζε στο Φρίουλι με τον Μαρτίνες να σημειώνει το πρώτο γκολ στη σεζόν. Κλείνει στόματα στους οπαδούς της Ρόμα η επιλογή της αντικατάστασης του Ντε Ρόσι από τον Γιούριτς που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραίτηση η Λίνα Σουλούκου. Υπό τις οδηγίες του κροάτη προπονητή, οι Τζιαλορόσι ντούμπλαραν τις νίκες τους επικρατώντας της Βενέτσια με 2-1.