Τάσος Ξιαρχό: Αν έκανε άλλος το σχόλιο του Μάνου Πίντζη για τα κιλά θα ήταν «σταυρωμένος» στο Σύνταγμα

Στη Μαρίνα Σάττι αλλά και την εμπλοκή του με τις ναρκωτικές ουσίες όσο και στο πρόσφατο σχόλιο περί κιλών του Μάνου Πίντζη, αναφέρθηκε ο Τάσος Ξιαρχό.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star την Τετάρτη (25.09.2024) μίλησε αρχικά για τη συνεργασία του με τη Μαρίνα Σάττι, λέγοντας:

“Όταν δουλεύεις με έναν καλλιτέχνη, κάνεις την πιο μεγάλη του επιτυχία σε όλη του την καριέρα και μετά γυρνάει την πλάτη και κάνει άλλα πράγματα με άλλους, αυτό λέει πάρα πολλά. Οπότε ό,τι και να λένε, ό,τι και να γίνεται, τα πιο πολλά εκατομμύρια που έχει κάνει, τα έχει κάνει με την υπογραφή του Τάσου Ξιαρχό. Οπότε το αφήνουμε εκεί».

«Από εκείνο το περιστατικό με την κοπέλα (σ.σ. το οποίο πήρε μεγάλη έκταση στα media και στα social media) ξεκίνησα τις ουσίες τις βαριές γιατί είχα χαθεί. Ήμουν ένα παιδί που είχα πάρα πολλά όνειρα και όλα χάθηκαν», τόνισε ακόμα ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Μάνος Πίντζης είπε κάτι που, αν το έλεγε κάποιος άλλος που είναι στην επικαιρότητα, θα ήταν αυτή τη στιγμή ”σταυρωμένος” στο Σύνταγμα. Είναι ένα πάρα πολύ κακό σχόλιο για τα κιλά και το λέω εκ πείρας, που εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο», κατέληξε στη συνέντευξή του ο γνωστός χορογράφος.

To άρθρο Τάσος Ξιαρχό: Αν έκανε άλλος το σχόλιο του Μάνου Πίντζη για τα κιλά θα ήταν «σταυρωμένος» στο Σύνταγμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .