«Το μυαλό τρέχει αλλά ακόμα δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα» λέει ο Δημήτρης Σταρόβας

Ο Δημήτρης Σταρόβας πηγαίνει καθημερινά όλο και καλύτερα. Μετά το εγκεφαλικό ο δημοφιλής καλλιτέχνης άλλαξε συνολικά τρόπο ζωής, όπως επανέλαβε σε νέα του συνέντευξη.

Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που μετά την περιπέτεια της υγείας του επέστρεψε στην σκηνή, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Οι δυσκολίες συνεχίζονται, αλλά ο καλλιτέχνης πηγαίνει όλο και καλύτερα, όπως ανέφερε στην κάμερα.

«Σε σχέση με αυτό που ήμουν πριν 3 μήνες, είμαι καλά. Όταν κουράζομαι δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι το πιο σημαντικό που συνέβη, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες. Από το άγχος μου μπερδεύω τις λέξεις. Αν πάρω τον χρόνο μου, μπορώ να μιλήσω σχεδόν κανονικά. Το μυαλό ‘τρέχει’ αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα. Πριν 4 μήνες δε μιλούσα καθόλου».

Όπως λέει ο ίδιος: «Αν μπορέσω να σώσω, να αφυπνίσω έστω και έναν, θα είναι μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πολλοί που δεν προσέχουμε τον εαυτό μας». Ο ίδιος μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και την τηλεόραση.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε τον περασμένο Μάιο, φαίνεται πως έχει αλλάξει τη ζωή του, με μείον 30 κιλά, έχοντας κόψει το κάπνισμα και βάζοντας στο πρόγραμμά του τη γυμναστική.

Η μάχη ζωής του Δημήτρη Σταρόβα, ξεκίνησε το μεσημέρι της 15ης του περασμένου Μάϊου. Όταν ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στα επείγοντα και μπήκε στην εντατική στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Τις επόμενες μέρες, υπέστη και κολπική μαρμαρυγή που κατάφερε να ξεπεράσει άμεσα.

Ακολούθησε το εξιτήριο, οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις και στις αρχές Σεπτεμβρίου  η συμμετοχή του, με guest ρόλο επί σκηνής στην Κύπρο. Τα δύσκολα για τον ίδιο φαίνεται να έχουν περάσει. Το εγκεφαλικό επεισόδιο τον έκανε να αλλάξει συνολικά τρόπο ζωής.

To άρθρο «Το μυαλό τρέχει αλλά ακόμα δεν μπορεί να ακολουθήσει η γλώσσα» λέει ο Δημήτρης Σταρόβας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .