Φαράγγι Σαμαριάς: Από ακατάσχετη αιμορραγία ο θάνατος της τουρίστριας – Το πόρισμα ιατροδικαστή

Από ακατάσχετη αιμορραγία πέθανε η 35χρονη τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς, την περασμένη Τρίτη, που καταπλακώθηκε από κομμάτι βράχου που αποκολλήθηκε.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που επικαλείται η ΕΡΤ, η νεαρή γυναίκα υπέστη «ολιγαιμική καταπληξία, τραυματική ρήξη αγγείων κάτω άκρου».

Το πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορές μαρτύρων, ότι η 35χρονη έχασε τη ζωή της, όταν, το ξύλινο γεφυράκι στο οποίο βρίσκονταν, υποχώρησε, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί θανάσιμα από τα κοφτερά ξύλα.

Βίντεο-ντοκουμέντα από το Φαράγγι Σαμαριάς

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (18/09) όταν η άτυχη τουρίστρια έχασε τη ζωή της εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθώς λόγω ισχυρής βροχόπτωσης αποκολλήθηκε ένας βράχος και καταπλάκωσε το πόδι της 35χρονης που έκανε πεζοπορία, με ομάδα άλλων τουριστών.

Σε βίντεο-ντοκουμέντα από το σημείο της τραγωδίας που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, φαίνεται τόσο η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή και προκάλεσε την τραγωδία, όσο και η ανάσυρση της σορού της αδικοχαμένης τουρίστριας που είχε πάει για πεζοπορία στο φαράγγι.

Η γυναίκα τραυματίστηκε βαρύτατα και, περίπου μισή ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς κανείς δεν μπορούσε να την σταματήσει, παρά τις προσπάθειες που έκαναν όσοι βρέθηκαν στο σημείο.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων από ελικόπτερο που έφτασε από το Ηράκλειο.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε προειδοποίηση για κακές καιρικές συνθήκες, καθώς δεν είχε προβλεφθεί από τους μετεωρολόγους η ισχυρή βροχόπτωση.