Χαμός στην Τουρκία με τον Αταμάν – Η χειρονομία που… προκάλεσε πανικό

Μεγάλη αναταραχή στο τουρκικό μπάσκετ προκάλεσε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ έκανε μια χειρονομία, θέλοντας να πικάρει τη ποδοσφαιρική ομάδα της Φενέρμπαχτσε, η οποία ηττήθηκε με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι του «Σουκρού Σαράτσογλου», με τις αντιδράσεις να είναι άμεσες.

#paobc | The fantastic «welcome back» of #GalatasaraySK fans to Ergin #Ataman #Panathinaikos #Turkiye @GSBasketbol #Basketball pic.twitter.com/uHaJb9kgzO

— alessio teresi (@alessioteresi1) September 24, 2024

Αποχή των παικτών της Φενέρ από την εθνική

Μάλιστα, η Φενέρ ενοχλημένη από την στάση του Αταμάν πήρε την απόφαση να μην στέλνει τους παίκτες της στην Εθνική ομάδα της Τουρκίας, για όσο ακόμα είναι ομοσμονδιακός 0 58χρονος τεχνικός.

Η Φενέρ δεν άργησε να πάρει επίσημη θέση με τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Μπουράκ Κιζιλχά να δηλώνει: «Κάναμε διαβουλεύσεις μεταξύ μας σχετικά με τη διχαστική, μεροληπτική και απεχθή συμπεριφορά αυτού του ατόμου, το όνομα του οποίου δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας και του οποίου το όνομα δεν θέλω καν να αναφέρω. Συναντηθήκαμε με τους αρμόδιους.

Ίσως τότε η γενικότερη κοινότητά μας να ηρεμήσει λίγο. Θα κάνουμε τις σχετικές ενέργειες και θα προχωρήσουμε στις σχετικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα».