ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράσει και πάλι τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων, με τομές και ανατροπές απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές, με σύγκρουση με τα καρτέλ και τα μεγάλα συμφέροντα, με ουσιαστική αποκέντρωση του κράτους (…) Ηρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης», ανέφερε ο Χάρης Δούκας στο δικό του κάλεσμα για την εκδήλωση του Ζαππείου.

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Να συστηθούμε στους νέους και να ξανασυστηθούμε όλοι οι υπόλοιποι. Να ξαναβρεθούμε και να ενωθούμε», ανέφερε στη δική της εκδήλωση με αφορμή την επέτειο η Αννα Διαμαντοπούλου. «Πριν και πρώτα απ’ όλα είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης μεταξύ μας και η ανάληψη της ευθύνης. Και αυτή την εμπιστοσύνη θέλω να ξαναχτίσω. Και αυτή την ευθύνη θέλω να υπηρετήσω».

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ενωτικό κάλεσμα για το Ζάππειο έκανε από χθες νωρίς το πρωί ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης: «Καλημέρα και χρόνια μας πολλά! Γιορτάζουμε όλες και όλοι μαζί! Ενωμένοι!», ανέφερε σε σχετική ανάρτηση που έφερε και το ειδικό λογότυπο για τον συμβολικό εορτασμό των πενήντα χρόνων του κόμματος και το #50pasok.

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

«Θα ήταν παραβίαση της εντολής για αναγέννηση αν αφιερώναμε αυτήν την ιστορική μέρα στο χθες», ανέφερε στη δική του διαδικτυακή εκδήλωση ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ μίλησε για ένα ΠΑΣΟΚ «ενεργό κίνημα, όχι λέσχη αναμνήσεων (…) των πολιτών και των στελεχών, όχι των παρεών». Την εκδήλωση παρακολούθησαν σε σύνδεση πάνω από 8.000 άτομα για τουλάχιστον 5 λεπτά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

«Κάποιοι θέλουν να αντιμετωπίζεται το ΠΑΣΟΚ ως μουσειακό είδος», ανέφερε στη δήλωσή του για την επέτειο ο Μιχάλης Κατρίνης, τονίζοντας πως η 3η Σεπτέμβρη «δεν είναι μνημόσυνο ούτε ανάμνηση». Στη δική της εκδήλωση, η Νάντια Γιαννακοπούλου τόνισε πως τώρα είναι η ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ «να επιστρέψει ως η δύναμη του πατριωτισμού, της σοσιαλδημοκρατίας και της μεταρρύθμισης».