Jim Simoς: Ο στόχος μας του χρόνου θα είναι η κατάκτηση του τίτλου

Ο Άρης South Springvale είναι ένα από το πιο ιστορικά σωματεία της Μελβούρνης. Με πλούσια ιστορία γεμάτη ελληνικό χρώμα, πιστούς φιλάθλους και ανθρώπους στην διοίκηση που πραγματικά αγαπούν το σπορ, αυτό το κλαμπ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Επενδύει στο μέλλον του σπορ, οργανώνοντας τα παιδικά τμήματα, την ίδια ώρα που η ανδρική ομάδα πρωταγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία των πολιτειακών πρωταθλημάτων.

Με την σεζόν να έχει τελειώσει πριν λίγες μέρες, κάποιος θα περίμενε ότι το φόρτο εργασίας των ανθρώπων της διοίκησης θα εμφανιζόταν αρκετά πιο ελαφρύ σε σχέση με αυτό κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, όμως, για τον Τζιμ Σίμο και τη διοίκηση του Άρη South Springvale.

Ο Άρης, σε συνεργασία με την South Melbourne (Ελλάς), έχει ετοιμάσει κάτι σπουδαίο για τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Οι δύο Σύλλογοι έχουν σχεδιάσει ένα μονοήμερο camp όπου παιδιά μεταξύ 6 και 15 ετών, θα μπορέσουν να παίξουν το αγαπημένο τους σπορ και να μάθουν τα μυστικά της μπάλας από μια σπουδαία φυσιογνωμία του ντόπιου ποδοσφαίρου, τον David Clarkson.

Εμείς ήρθαμε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Άρη, Τζιμ Σίμο, προκειμένου να μάθουμε κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα του Συλλόγου.

«Αυτό το καινούργιο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να συνεχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρο και μετά το πέρας της σεζόν, ενώ η συνεργασία μας με την Ελλάς δείχνει το ενδιαφέρον, αλλά και τη σημασία της επένδυσής μας στα παιδικά τμήματα του Συλλόγου».

Ο κ. Σίμος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την προοπτική του νέου camp.

«Το γεγονός ότι τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν από κάποιον τόσο σπουδαίο όσο ο Clarkson, είναι φανταστικό. Υπήρξε πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο και είχε ως προπονητή μια από τις πιο σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδόσφαιρου, τον Ferenc Puskas».

Από την συζήτησή μας δεν θα μπορούσε να λείψει και η πορεία της ανδρικής ομάδας την περασμένη σεζόν.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την ομάδα και ό,τι κατάφερε την σεζόν που μόλις τελείωσε. Ο τερματισμός μας με 7 νίκες σε 8 ματς ήταν απίθανος. Ο προπονητής μας και οι ποδοσφαιριστές αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια».

Ο πρόεδρος αναμένει την επόμενη σεζόν με περίσσιο ενθουσιασμό.

«Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη συμφωνήσει να συνεχίσουν στον Άρη τη νέα χρονιά. Ο στόχος θα είναι ξανά ο ίδιος. Η κατάκτηση της κορυφής. Δεν είναι εύκολο το έργο μας, αλλά θα τα δώσουμε όλα και όπου μας βγάλει. Περιμένω φέτος να είμαστε ξανά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα μαζί με αντιπάλους όπως η Malvern, η Mornington, η Doveton και η Beaumaris. Φυσικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας φέτος και την Bayside Argonauts. Ακόμα ένα ελληνικό ντέρμπι προστίθεται στο ήδη γεμάτο δράση πρόγραμμά μας. Πραγματικά ανυπομονώ!».

Ο πρόεδρος του Άρη, Τζιμ Σίμος, ανυπομονεί για την νέα σεζόν. Φωτογραφία: South Springvale FC

The post Jim Simoς: Ο στόχος μας του χρόνου θα είναι η κατάκτηση του τίτλου appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.