State Leagues Victoria Ανδρών: Τα κατάφερε η καταπληκτική Waverley Wanderers!

Μια τρελή μα άκρως επιτυχημένη σεζόν έφτασε στο τέλος της για την Waverley Wanderers.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι στην κανονική διάρκεια της σεζόν τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Croydon City, κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ, να υπερισχύσουν των αντιπάλων τους και, τελικά, να κερδίσουν την άνοδο στην State Leagues 3 (Γ’ Κατηγορία).

Στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, η λεγόμενη και ΑΕΚ Waverley κατάφερε να κερδίσει με άνεση την Endeavour Hills με σκορ 0 – 4 και έτσι σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της μίνι διοργάνωσης, όπου και θα συναντούσε την Fawkner.

Στο ματς της χρονιάς, εναντίον της Fawkner, η ελληνοαυστραλιανή ομάδα κατάφερε να πιάσει πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης με αποτέλεσμα να μην δυσκολευτεί καθόλου να «καθαρίσει» το ματς, κάτι το οποίο υποδηλώνει και το τελικό 5 – 0 υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Waverley Wanderers δεν ήταν άλλος από τον καταπληκτικό Jarrod Stant, o οποίος με δύο προσωπικά γκολ άνοιξε ορθάνοιχτα τον δρόμο για την κατάκτηση της νίκης. To νούμερο 8 των τυπικά φιλοξενούμενων ήταν σε καταπληκτική μέρα. Μάλιστα, άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, θέτοντας τις βάσεις για τον μεγάλο θρίαμβο της ομάδας του.

Τα άλλα τρία γκολ πέτυχαν οι Antun Vulic, Corman Raftery και Sean Jackson.

Ο Antun Vulic έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια καταπληκτική γι’ αυτόν σεζόν, όπου πραγματοποίησε απίθανες εμφανίσεις, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στην κατάκτηση των υψηλών στόχων που είχε θέσει από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό τιμ και, φυσικά, οι παθιασμένοι φίλοι της ομάδας, γιόρτασαν με την ψυχή τους το μεγάλο κατόρθωμα τους και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σεζόν όπου και θα αγωνίζονται πλέον στην Γ’ Κατηγορία των State Leagues της Βικτώριας.

Συγχαρητήρια Waverley Wanderers!

Στην State League 3 θα αγωνίζεται του χρόνου η ΑΕΚ Waverley. Φωτογραφία: Waverley

The post State Leagues Victoria Ανδρών: Τα κατάφερε η καταπληκτική Waverley Wanderers! appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.