Άγιοι Ανάργυροι: Στο χειρουργείο η 14χρονη μετά την πτώση του σοβά στο κεφάλι της σε στάση λεωφορείου

Σοβαρός είναι ο τραυματισμός της 14χρονης κοπέλας στο κεφάλι της οποίας έπεσε σοβάς που υποχώρησε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στην περιοχή «Άγιοι Ανάργυροι» της Αττικής, το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10).

Άγιοι Ανάργυροι: Με αιμάτωμα στον εγκέφαλο η 14χρονη

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στο νοσοκομείο κατά τον πρώτο απεικονιστικό έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε αιμάτωμα στον εγκέφαλο της. Το ανήλικο κορίτσι υπέστη εγκεφαλική κάκωση από την πτώση του σοβά στο κεφάλι της και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, ώστε να αφαιρεθεί επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Θυμίζεται ότι το σοβαρό περιστατικό συνέβη στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 8, όπου η 14χρονη περίμενε το λεωφορείο μαζί με τη μητέρα της, όταν ξαφνικά συνέβη το αναπάντεχο ατύχημα. Τα κομμάτια του σοβά ξεκόλλησαν από μπαλκόνι σπιτιού και έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να κληθεί στο σημείο το ΕΚΑΒ.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε μέσα στο ΕΚΑΒ κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν όταν η 14χρονη κοιτούσε το ωράριο για τα λεωφορεία, καθώς μαζί με την μητέρα της περίμεναν την αστική συγκοινωνία ώστε να μεταβούν σε νοσοκομείο προκειμένου η 14χρονη να κάνει μία επανεξέταση στο χέρι της, που είχε χτυπήσει σε αγώνα βόλεϊ.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου έγινε το ατύχημα