Έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό 20χρονης που αγνοείται από τις αρχές Οκτωβρίου

Η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προκειμένου να εντοπίσει την αγνοούμενη από τις αρχές του μήνα, Isla Bell.

Η 20χρονη εθεάθη για τελευταία φορά στις 4 Οκτωβρίου, την ώρα που έφευγε από το σπίτι της, στο Brunswick, γύρω στις 6 το απόγευμα.

Επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Μελβούρνη, στις περιοχές Carlton και St Kilda.

Η οικογένειά της και οι Αρχές ανησυχούν για την ευημερία της λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που δεν έχουν νέα της.

Η Isla περιγράφεται ως λεπτόσωμη, με κόκκινα μαλλιά, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και με σκουλαρίκια στη μύτη, τα χείλη και τα φρύδια.

Η θεία της, Atalanti Dionysus, μίλησε στον «Νέο Κόσμο» εκ μέρους της οικογένειας.

Η Isla με την θεία της, Atalanti Dionysus. Φωτογραφία: Supplied

«Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την εξαφάνιση της αγαπημένης μου ανιψιάς, Isla. Είναι ένα ευγενικό, χαρούμενο και βαθιά αγαπητό πλάσμα, κομμάτι της ζωής μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψει στο σπίτι της με ασφάλεια», είπε στον δημοσιογράφο μας, Μιχάλη Γεωργίου.

«Ζητάμε τη βοήθεια του κοινού για οποιαδήποτε πληροφορία, όσο μικρή και αν είναι, που μπορεί να βοηθήσει τις Αρχές στον εντοπισμό της».

«Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας στην Αστυνομία που εργάζεται ακούραστα για την ανεύρεσή της και σε όσους δημοσιεύουν την εικόνα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για εμάς κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης περιόδου».

«Εάν κάποιος έχει δει την Isla ή γνωρίζει κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει, σας καλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με την Αστυνομία. Οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την επανένωση της οικογένειάς μας».

«Παραμένουμε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για την ασφαλή επιστροφή της Isla».

Η μητέρα της Isla, Justine, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης για την εξαφάνιση της κόρης της. Φωτογραφία: AAP /James Ross

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την υπόθεση προς τα μέσα ενημέρωσης, στην οποία ήταν παρών ο «Νέος Κόσμος», στο Fawkner Police Station, ο αξιωματικός της Αστυνομίας (Detective Acting Sergeant), Dion Martin, έκανε γνωστό πως έχουν λάβει πληροφορίες για θεάσεις της 20χρονης.

Υπάρχει ανησυχία, είπε, επειδή δεν είναι κάτι που συνήθιζε η Isla (out of character), η οποία δεν έχει χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της.

Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η εξαφάνισή της είναι ύποπτη σε αυτό το στάδιο.

Έκανε γνωστό ότι η 20χρονη λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, αλλά είναι άγνωστο αν έχει μαζί της τα φάρμακά της ή εξακολουθεί να τα λαμβάνει.

Η μητέρα της Isla, Justine, μίλησε επίσης στα μέσα ενημέρωσης έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Υπογράμμισε ότι η κόρη της είναι ένας καλόκαρδος άνθρωπος και το να μην έχει καμία επικοινωνήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ανησυχητικό και «εκτός χαρακτήρα».

«Τελευταία φορά μίλησα με την Isla, πριν από περίπου 16 ημέρες, μιλάμε πάντα μεταξύ μας τις Κυριακές. Σχεδιάζαμε ένα ταξίδι … για τα γενέθλιά της. Ήταν πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό και ανυπομονούσαμε να περάσουμε χρόνο μαζί με την οικογένειά της στα βόρεια», είπε.

Η Isla ζει με τον θείο της, τον αδελφό της Justine, στο Brunswick, ενώ έχει και άλλους συγγενείς στη Μελβούρνη.

Η μητέρα της, Justine, ο πατέρας της και η υπόλοιπη οικογένειά της ζουν στο Κουίνσλαντ.

Σήμερα, 22 Οκτωβρίου, είναι τα γενέθλια της Isla και θα του είχε επισκεφθεί για το ταξίδι που προγραμμάτιζαν.

Όταν η μητέρα ρωτήθηκε αν φοβάται ότι «κάποιος εμπλέκεται» στην εξαφάνιση της κόρης της, είπε ότι η ίδια παραμένει δυνατή και ελπίζει ότι είναι ασφαλής.

«Η καρδιά μου απλά πονάει…».

«Isla, είσαι βαθιά και ευρέως αγαπητή από τόσους πολλούς ανθρώπους και η οικογένεια και οι φίλοι σου είναι απλά τόσο στεναχωρημένοι, αγάπη μου».

«Σε αγαπάμε τόσο πολύ και θέλουμε απλώς να ξέρουμε ότι είσαι ασφαλής, αγάπη μου».

Παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τη μονάδα εγκληματολογικών ερευνών του Fawkner στο τηλέφωνο (03) 9355 6000.

The post Έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό 20χρονης που αγνοείται από τις αρχές Οκτωβρίου appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.