Αδιανόητες τιμές για ένα εισιτήριο στον τελευταίο αγώνα του Ναδάλ

«Χρυσός» αποχαιρετισμός στον Ράφα Ναδάλ. Ο μυθικός Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα κορτ και το τελευταίο «αντίο» θα το πει στους αγώνες του final 8 του Ντέιβις Καπ, στη Μάλαγα που θα διεξαχθεί 19 με 24 Νοεμβρίου.

Πολύ πριν ανακοινώσει ο Ναδάλ την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, τα εισιτήρια του προημιτελικού της Ισπανίας με την Ολλανδία είχαν εξαντληθεί από τους φανατικούς θαυμαστές του που ήθελαν να τον παρακολουθήσουν να αγωνίζεται στο πλευρό του Αλκάραθ.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονταν μεταξύ 40 και 525 για τα προημιτελικά, 53 με 595 για τα ημιτελικά και 63 με 650 για τον τελικό. Ο «Τελευταίος Χορός» του Ναδάλ άλλαξε ωστόσο τα δεδομένα.

Τα εισιτήρια για τον προημιτελικό Ισπανία-Ολλανδία της 19ης Νοεμβρίου πωλούνται πλέον στη δευτερογενή αγορά σε εξωφρενικές τιμές. Το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει 2.462 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 111.111 ευρώ.

Η κατάσταση ξεφεύγει τελείως για τον τελικό της 24ης Νοεμβρίου στον οποίον οι Ισπανοί ελπίζουν πως θα αγωνιστεί το μεγάλο τους ίνδαλμα και θα σηκώσει το τελευταίο τρόπαιο της σπουδαίας καριέρας του.

Το φθηνότερο εισιτήριο που προσφέρεται μέσω της ιστοσελίδας Viagogo.com κοστίζει 2.970 ευρώ ενώ το ακριβότερο φτάνει -κρατηθείτε- τα 897.000 ευρώ, χωρίς να είναι βέβαιο πως ο Ναδάλ θα αγωνιστεί.