Αθηνά Μαρτίνου: Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στην εφοπλίστρια

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Βουλιαγμένη για να πουν το τελευταίο αντίο στην Αθηνά Μαρτίνου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών.

Συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και εκκλησιαστικού κόσμου αποχαιρέτησαν την ισχυρότερη γυναίκα της ελληνικής ναυτιλίας.

Στην κηδεία της Αθηνάς (Νουνού) Μαρτίνου χοροστάτησαν οι μητροπολίτες Σύρου, Τήνου, Μυκόνου Δωρόθεος και ο μητροπολίτης Γλυφάδας, Βούλας Βουλιαγμένης Αντώνιος καθώς και μητροπολίτης Θεοδώρητος εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη. Παρευρέθη επίσης συμπροσευχόμενος ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Γεράσιμος Σιάσος

Η Αθηνά (Νουνού) Μαρτίνου ήταν η ιδρύτρια του ναυτιλιακού κολοσσού Thenamaris Ships Management. Ήταν γυναίκα με κοινωνικές ευαισθησίες που κρατούσε χαμηλούς τόνους και απέφευγε τη δημοσιότητα και την επίδειξη πλούτου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τον Αθανάσιο Μαρτίνο.

Μεταξύ άλλων, στην εξόδιο ακολουθία της Αθηνάς Μαρτίνου παρέστησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, οι υφυπουργοί Βασίλης Οικονόμου και Βασίλης Σπανάκης, οι βουλευτές Στέλιος Πέτσας (ΝΔ), Γιώργος Καραμέρος και Ευάγγελος Αποστολάκης (ΣΥΡΙΖΑ), οι δήμαρχοι Βούλας Βουλιαγμένης Γρήγορης Κωνσταντέλος, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Γιώργος Αλεξανδράκης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθήνας Γεράσιμος Σιάσος, ο υποδιοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου, εεπιχειρηματίες, εφοπλιστές.

Ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης με τον Αθανάσιο Μαρτίνο.